21 Gram
    4,3
    21 Gram hakkında görüşlerin ?

arifozdemir
    arifozdemir

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    İzlenilesi filmlerden.. Gerçekten iyi bi kurgu.. Hüzünleneceğiniz bi film.. Hayatı düzgün olanlar izlesin ve şükretsin.. Hayatında 21 gramını kaybetmeden ölenler bu film de kendini bulsun.. İyi seyirler..
    lelaina
    lelaina

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    hikaye olarak klişe bir hikayeye sahip ancak kurgusal olarak gerçekten muhteşem bir kurguya ve işlenişe sahip filmdir. oyunculuklar ayrı superdir falan filan. ancak filmde en dikkat çeken nokta çekimleri nasıl yaptıklarıdır. çünkü sessizlik içinde iki kişinin diyalogları biçiminde geçen sahnelerde özellikle naomi watts resmen sinir krizi geçirmiştir. rol falan kesmemiştir kadın resmen gözlerimizin önünde delirivermiştir. oyunculuk birşeyi insanlara hissettirme adına yapılan yalancıktan davranışlardır. ancak bu tanıma göre naomi watts oyunculuk sergilememiş oynamamıştır. direk olarak o sahneyi yaşamıştır. izleyen biri olarak siz de o sahneyi yaşamakta ve hatta kendinizi acaba o olsaydım ne yapardım gibilerinden varsayımlara kaptırmış bulursunuz. izledikten haftalar sonra bile, aniden insanın gözünün önüne bir karesini getirtebilen şahane filmlerdendir...
    acisekerr
    acisekerr

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    enfes bı fılm.paramrarca asklar kopekler benım favorı fılmlerımın basında gelır bu fılm de aynı tadı verdı bana.sıddetle tavsıye olunur.
    ygoven

kurgu budur işte
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film oldukça karışık olayların gidişatı düzensiz bu bakımdan oldukça sıkıcı geldi bana ama benicio del toronun karizması için bile izlenir sonuda 21 gram açıklamasının da film ile pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum
    cenni5
    cenni5

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film oldukca ii kurgu müthiş
    izleyin diyorum baska da bişi demiyorum 9/10
    fulya-arikan
    fulya-arikan

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle hayatımın filmi ikincisi de aşklar köpekler
    ersindurmus62
    ersindurmus62

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    öcelikle sinema tarihinin en iyi kurgularından birine sahip harika bir film innaritu amaros perros'da da döktürmüştü çok iyi bir film
    teo-17
    teo-17

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    21 gram filminin ismine bakıp aldanmayın,bu film dünya sinemasının en ağır yapıtlarından biridir.Sinema piyasasındaki bir çok oskarlı filmlerle ayrı kefelere koyup tartığınız zaman terazinin oscarlı filmlerin 21 gramın altında gösterdiğini görürsünüz...9/10
    turuncu12
    turuncu12

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlenmesi gerken,harika bir film bence. hele sean penn severler izlemeden geçmemeli.
    bulgurlulufatih
    bulgurlulufatih

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    izlenmesi gereken bir film
    kadir503
    kadir503

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    - 21 Gram ne kadardır? sadece filmin sonundaki bu replik için bile izlenir.
    -shadow-
    -shadow-

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Filmi daha yeni izleyebildim ve ne zamandır izlemediğim için kendime çok kızdım..Gercekten çok güzel bir film..herkese önerilir..
    ekinnn
    ekinnn

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    2 sene önce izledm ama filmn ismini duymak bile beni hala heyecanlandrıo, bu filmi izleyin arkadaşlar.