21 Gram
    4,3
    21 Gram hakkında görüşlerin ?

sy-2053
    sy-2053

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    parçalanmış hayatları parçalanmış bir seneryo ile anlatmış yönetmen.. farklı ve izlenmesi gereken bir filmdi. (yine trafik kazası ile kesişen hayatlar )
    si-ar
    si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    fena değildi
    tayfun-kurt
    tayfun-kurt

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    basit bir konu olmasına rağmen farklı anlatım tarzıyla kopup kopuk sahnelerle film insanı meraklandırıyor. sanıyorum bu filmi düzgün bir sırada izleyecek olsak bu kadar etkileyici olmaz. herhalde yönetmen sahnelerin sırasını karıştırmış :D mutlaka izlenmesi gerekir.
    sabio-2
    sabio-2

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    farklı bi film, sonu 21 gram olayı - ki filmin koptuğu yer- beni çok etkiledi.Yalnız rahatsızlık verecek derecede müstehcen yer var
    elvuim
    elvuim

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    cok fena etkılenıosunuz uzun sure kurtulamadım etkısınden bıras crash tarzı 10/8
    darklovedmt
    darklovedmt

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok değişik tarzda film diğer filmler gibi değil değişi bir konu ele alınmıs ve cokta güzel olmuş=) izleyin görün=)
    1983gs
    1983gs

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    hakkaten ilginç bi film izlemenizi öneririm heleki şu dönemde oldukça basit konulu filmlerin yanında bu film farklı yapısıyşa yerini alıyor ...
    konacakli
    konacakli

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    yönetmenin tarzı hep benzer.. ama film bence çok başarılı.. son-baş kurgusunu çözmek biraz güç olsa da bunun zamanlamasını öyle iyi ayarlamış ki,filmden kopma noktasına gelmeden filmi çözüyorsunuz..
    aselimt
    aselimt

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence vakit harcamaya değmeyecek bir film.
    baştan sona kadar, boğulacakmışsınız hissini veren yoğun bir bunalım havası, tüm yaşama sevincinizi, bir süreliğine de olsa yok edebilir.
    hoş ve boş vakit geçirtmeye değil de mesaj vermeye yönelik olarak çekilmiş bir film yapılmaya çalışılmış ama, açıkçası, izleyeni derin bir karamsarlığa yuvarlamaktan başka bir fonksiyonu yok dersek hatalı sayılmayız.
    umuty90
    umuty90

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Gerçek bir başyapıt... Oyunculuk tavana vurmuş, bundan ötesi olamaz... Kurgu karman çorman, ama bu filmi daha iyi hale getiriyor; olayları çözmek puzzle çözmek gibi... Yani harika işte!
    evinharman
    evinharman

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel ve defalarca izlenesi bir film,yine gonzalez ve yine hayatın acımasızca kesiştirdirdiği yaşamlar..mutlaka izleyin..
    sibir83
    sibir83

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    yaşasın innaritu filmleri. benim en beğendiğim filmler arasında 21 Gram.çok güçlü bir konu ve aksamayan kurgusuyla son derece başarılı bir film.oyunculara denilebilecek bişey yok zaten.mükemmeller!!!
    ibrahimcoskun1980
    ibrahimcoskun1980

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    benicio tel toro hayranlığımın başlmasına neden olan filmdir.kaliteli oyunculardan yüksek performanslar .yönetmenin paramparça aşklar ve köpekler ini de izledim dram işini ustaca işlediği aşikar kanımca
    august-king
    august-king

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Inarritu’nun yine insanların çeşitli olaylar sonucu yakınlaşmasını konu edindiği bu filmi farklı kılan bence oyunculuk.Sean Penn,Benicio Del Toro ve Naomi Watts gerçekten mükemmel bir iş çıkarmış başrol karakterlerinin hepsinin de bu kadar iyi oynadığı filmlerin sayısı gerçekten az.Özellikle Sean Penn’in ne kadar usta bir oyuncu olduğunun bir ispatı bu film ayrıca film boyunca bize filmin adının ne anlama geldiğini düşündüren ve filmin sonunda bunu izleyiciyi tatmin eden bir şekilde açıklayan yönetmeninde başarısını kabul etmek gerekir
    mad-eagle-82
    mad-eagle-82

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    serinin ikinci halkası filmi film yapanın kurgu olduğunu ve bunun insanları nasıl etkilediğini mükemmelce gosteren bir film 21 gram.inarritu’nun filmlerini izlemek gerçekten müthiş bir zevk...