21 Gram
    4,3
    21 Gram hakkında görüşlerin ?

didimothie
    didimothie

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en iyi film geç izledim fakat harika
    basakbilgi
    basakbilgi

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Filmin adı 21 grama eşit, lakin anlamı çok daha ağırdır.
    s-y-85
    s-y-85

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en iyi filmdi
    revengacrw
    revengacrw

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bu yönetmeni sevmiyorum. tıpkı babil gibi dolu görünen boş bir film. sadece naomi wattsın performansı çok iyiydi tebrik etmek lazım.
    atakanozruh
    atakanozruh

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Inarritu hayranlarını tatmin edecek gayet başarılı bir yapım. Kalburüstü oyuncular, akıllıca bir senaryo ve etkileyici bir son. Başlarda birbirinden bağımsız sahneleri anlamakta güçlük çekebilirsiniz ama filmin ilerleyen dakikalarda bütün taşlar yerine oturuyor. Bir Inarritu klasiği daha. Keşke kurgusu bu kadar karışık olmasaydı bence ama Inarritu'nun işi bu tabi.. 7/10
    archix
    archix

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Müthiş bir film... Olayların ustaca işlenişi, fashback’lerle desteklenen kolaj çalışmasını andıran çok olağanüstü bir yapım. Oyunculuklar zaten müthiş, birde 21 gramın içinize işleyen o son anlatımı..! Herkese şiddetle tavsiye ederim
    volkanick
    volkanick

14 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Yani herkesin zevkine saygim var ama Inarritu bana hitap eden bir yönetmen degil.Bence bir hikayeyi olabildigince karistirmak-hemde gereksiz yere-gereksiz bir sey..Filmden aklimda kalanlarsa;21 gram hakkinda söylenenler ve Del Toro nun muhtesem karizmasi.
    gkslgkts87
    gkslgkts87

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    fena film değil.adam(alejandro)en basit konuyu bile öyle bir uslupla anlatıyor ki filmlerine kötü diyemiyorsun.ama en güzel filmi bence amores perros.
    rapfather
    rapfather

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    çok etkileyici bir filmdi yapboz gibi.yalnız bi ara filmi anlamakta zorlandım neyseki sonunda çözüldü olaylar.
    odabasy
    odabasy

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    21 gram ne kadar eder?? :p paramparça aşklar ve köpeklere benziyordu çok güsel bir filmdi.
    hellsinger82
    hellsinger82

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Çok etkileyici ve sürükleyici bir anlatım.Del toro ve Penn harikalar ama Halka'nın Naomi Watts'ını çok beğendim bu filmde.Yönetmenin en iyi filmi (Babil'den bile)..Mutlaka izlenmeli..
    cudiferat
    cudiferat

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Filmi aldığımdan beri "21 Gram" neyi ifade ediyor dedim taa ki filmin sonuna kadar...
    Bence Paramparça Aşklar ve Köpeklere göre sanki daha da oturmuş ve güzel 1 film.
    Özellikle Sean Penn ve Naomi Watts beni bayağı bayağı etkiledi, Del Toro da tabi ki...
    Filmin sonu ayrıca güzel tekrar tekrar dinlemenizi tavsiye ederim...
    8,5/10
    ocakli79
    ocakli79

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    babil tarzında bir film. fena değildi ama kesinliklede izlenmesi gereken bir film değil. eger boş vaktiniz varsa sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. oyunculuklarda gerçekçiydi.
    dvddedvd
    dvddedvd

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Başlarda benim gibi sıkılabilir, bu film nasıl olurda bu kadar çok puan alır diye düşünebilirsiniz. Son on dakikaya girdiğinizde yine benim gibi fikrinizi değiştireceğinizden eminim. Basit bir konu, yönetmen ustalığıyla harika bir film haline getirilmiş.
    mehtap6
    mehtap6

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    3 ailenin hayatını kesistiren olaylar zinciri.Yine bir Çarpışma olayı denebilir.birbiri ardına gelen sahneler cok kopuk toparlamak biraz zaman alıyor ama insaı kendine de baglamayı başarıyor.Hoş bir film..