Inarritu hayranlarını tatmin edecek gayet başarılı bir yapım. Kalburüstü oyuncular, akıllıca bir senaryo ve etkileyici bir son. Başlarda birbirinden bağımsız sahneleri anlamakta güçlük çekebilirsiniz ama filmin ilerleyen dakikalarda bütün taşlar yerine oturuyor. Bir Inarritu klasiği daha. Keşke kurgusu bu kadar karışık olmasaydı bence ama Inarritu'nun işi bu tabi.. 7/10
Müthiş bir film... Olayların ustaca işlenişi, fashback’lerle desteklenen kolaj çalışmasını andıran çok olağanüstü bir yapım. Oyunculuklar zaten müthiş, birde 21 gramın içinize işleyen o son anlatımı..! Herkese şiddetle tavsiye ederim
Yani herkesin zevkine saygim var ama Inarritu bana hitap eden bir yönetmen degil.Bence bir hikayeyi olabildigince karistirmak-hemde gereksiz yere-gereksiz bir sey..Filmden aklimda kalanlarsa;21 gram hakkinda söylenenler ve Del Toro nun muhtesem karizmasi.
Çok etkileyici ve sürükleyici bir anlatım.Del toro ve Penn harikalar ama Halka'nın Naomi Watts'ını çok beğendim bu filmde.Yönetmenin en iyi filmi (Babil'den bile)..Mutlaka izlenmeli..
Filmi aldığımdan beri "21 Gram" neyi ifade ediyor dedim taa ki filmin sonuna kadar... Bence Paramparça Aşklar ve Köpeklere göre sanki daha da oturmuş ve güzel 1 film. Özellikle Sean Penn ve Naomi Watts beni bayağı bayağı etkiledi, Del Toro da tabi ki... Filmin sonu ayrıca güzel tekrar tekrar dinlemenizi tavsiye ederim... 8,5/10
babil tarzında bir film. fena değildi ama kesinliklede izlenmesi gereken bir film değil. eger boş vaktiniz varsa sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. oyunculuklarda gerçekçiydi.
Başlarda benim gibi sıkılabilir, bu film nasıl olurda bu kadar çok puan alır diye düşünebilirsiniz. Son on dakikaya girdiğinizde yine benim gibi fikrinizi değiştireceğinizden eminim. Basit bir konu, yönetmen ustalığıyla harika bir film haline getirilmiş.
3 ailenin hayatını kesistiren olaylar zinciri.Yine bir Çarpışma olayı denebilir.birbiri ardına gelen sahneler cok kopuk toparlamak biraz zaman alıyor ama insaı kendine de baglamayı başarıyor.Hoş bir film..