Film ilk başlarda biraz sıkıcı geleiblir ama emin oluz izlediğinizde pişman olmayacaksınız. Hikaye filmin sonlarına doğru öyle güzel bağlanıyor ki.. Zaman ileri - geri değiştirğinden biraz başınız dönebilir ama buda filmi güzelleştiren en güzel nokta. Filmde illa haraket olsun demeyenler için kesinlikle tavsiye ederim. 8/10
Ağır ilerleyen bir film.Yer yer insanı sıkıyor fakat anlattığı konu açısından hakikaten etkileyici ama şu var ki filmin bir başından,bir sonundan,bir ortasından sahneler mevcut yani flashbackler çokça var.Ama sağlam bir dram filmi isteyenler buyursunlar onun haricinde hareketli film severler sıkılıcakları için izlemeden düşünmelerinde yarar var...7/10
buradaki yorumlara baktığımda haksızlık mı yapıyorum filme diye düşünüyorum ama yine de bana çok çok iyi bir film gibi gözükmedi. çarpışma filmine çok benziyor ama çarpışma bundan çok daha iyiydi bence.
İlk izlediğinizde pekbirşey anlamıyorsunuz.İleri ve geri dönüşler kafanızı karıstırıp bağlantı kurmanızı zorlastırabılır.ben bu filmi yıllar once ızlemıstım sımdı tekrar seyrettim ve cok daha fazla keyıf aldım.Oldukca basarılı bır yapım.Bırcok kısı, hayat ve konu olmasına ve hepsını bırbırıne bır sekılde bağlamasına rağmen mantık hatası yok.11:14 filmini anımsatıyor ama ondan daha kalıtelı.
kesınlıkle ıyı yonetmen ıyı fılm..yerınde duygusallık..muzıkler fena degıl.kurgu süper..oyuncular şahane ötesi..tek kusur gordugum neden hep huzunlu bır hava var bu yonetmende..bır an hayat enerjım kalmadı o kadar yogun huzun varkı...9 dıyorum..gece 4 te bana 2 saatı sonuna kadar ızlettıgı ıcın.
film biraz sıkıyor ama gonzalese saygınızdan zevkle izleyebiliyorsunuz yine de. bence amores perros filmini izlediyseniz, bunu da izlemelisiniz. tabii ardından da babeli. güvenin bana ve kaçırmadan bu filmi izleyin.
Bu filmi izledikten sonra yapılacak yorum bulmak o kadar zor ki!Bu filmi izleyin ve film biterken ki müziğe gözlerinizi kapatarak kendinizi verin...ölüm ,yasam, ask, özlem bütünü kavramlarınızı felç edebilir...
Alejandro kesinlikle müthiş bir yönetmen bu nasıl kurgu böle, yap-boz gibi,buna bir de harika oyunculuklar eklenince iyi bir kombinasyon çıkmış karşımıza
Baştaki kopuk sahneleri birleştirmem zaman aldı, yavaş ilerleyen dram filmi... ve nedense tüm iyi, iyi puan alan filmler dram filmleri. sean penn ini oyunculuğu gerçekten mükemmel her zamanki gibi.
geçmiş zaman şimdiki zaman ve gelecek zamanda sizi götürüp getiren ruhunuza inecek güzel bir yapım..küçük bide hatırlatma bu filmin orjinal dvd si d&r da 5 ytl dir ben aldım sizde alın..
Arkadaşlar şu filmi izleyip de beğenmeyenler derhal sinema dunyasından çekilsinler ve başka bir gezegene gitsinler. Diyecek başka bir şey bulamıyorum ne yazık ki İzlemeyenler hemen seyretsin en iyi dram filmlerinden biri