21 Gram
4,3

ersindurmus62
ersindurmus62

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
öcelikle sinema tarihinin en iyi kurgularından birine sahip harika bir film innaritu amaros perros'da da döktürmüştü çok iyi bir film
Hande çelenk
Hande çelenk

28 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ilk başlarında neyin ne olduğunu anlayamadan izledim. remen başım döndü. ama tabiki sonradan çözülüyor. tam beklediğim gibiydi. çok beğendim. herkese öneririm. mutlaka izleyin.
cnrbakkal
cnrbakkal

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
tek kelime "mükemmel"
e-ozgurkapar
e-ozgurkapar

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Birbirinin aynısı filmlerin birinin gelip birinin gittiği son zamanlarda gerçekten böyle özgün ve kaliteli bir yapıma hasret kalmıştık....

21 Gram'da "ölüm" gibi hepimize son derece tanıdık,hepimizin hayatında en az bir kez kafa yorduğu bir kavramın usta bir yönetmenin gözünden,birbirini tanımayan ama bir şekilde yolları kesişecek birkaç sıradan insanın hayat hikayesi üzerinde ele alınışını izliyoruz.Usta yönetmen usta oyuncularla çalışınca de gerçekten ortaya kaliteli bir film çıkmış.

Birçok arkadaşın beğendiği birçoğununsa beğenmediği filmin kurgusunu ben kendi adıma çok başarılı buldum.Filmi farklı kılan,filme tadını veren de bu özgün kurgusu olmuş bence.

Son olarak Benicio Del Toro hakkında da bir iki kelime söylemek isterim.Filmde göründüğü ilk sahneden itibaren müthiş inandırıcı,müthiç vurucu bir performans sergilemiş.Bence daha şimdiden çok büyük bir oyuncu oldu....
rapfather
rapfather

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir filmdi yapboz gibi.yalnız bi ara filmi anlamakta zorlandım neyseki sonunda çözüldü olaylar.
aspes
aspes

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Objektif olmaya çalışıyorum; sıkıcı dediğiniz film hakkındaki yorum sayısı 400 olacak neredeyse, kimi filmin bırakın yorum sayısını puan veren sayısı 50 yi aşmıyor..
Objektif olamıyorum; belki aşklar ve köpeklerden sonra bu üçleme sevdasından vazgeçemeyen İnnarutiyi suçlayabilirsiniz ya da "before the rain" asıl başıdır bunların da diyebilirsiniz ama bu adam bu işi biliyor kardeşim.. izlemeyende kaybetmiş sayılır bu filmi hayatında o kadar diyorum
orgulu
orgulu

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Kurgusu o kadar harika düzenlenmiş ki film boyunca dinamik kalıp beyin jimnastiği yapıyorsunuz.Transplant olayı bi başka pencereden ele alınırken dunyanın 2 insanı birleştirmek için dondugune inanıyoruz.Filmi izlerken fark ettim ki ekrana yapışmışım.daha fazla söze gerek yok sanırım...
paperboy
paperboy

2 Ekim 2005 tarihinde eklendi
fazla donuk sahneleriyle beni biraz sıkan,ama bi okadar da farklı hayatları bulmaca gibi bulmanızı sağlayan,çok hızlı bir film olmayıp,ama meraklandıran fena değil derecesinde bir film
pokeimam1001
pokeimam1001

14 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Sezen Aksu şarkıları kıvamında melankolik bir film.
ocakli79
ocakli79

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
babil tarzında bir film. fena değildi ama kesinliklede izlenmesi gereken bir film değil. eger boş vaktiniz varsa sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. oyunculuklarda gerçekçiydi.
dittos
dittos

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Olağanüstü güzel bir film. Amores Perros'tan çok daha çarpıcı. Bulmaca sevmeyenler bu filmi izlemesin.
altuneli
altuneli

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Oldukça güzel bir psiko dram filmi. Benicio Del Toro ile Sean Penn gibi harika birer karakter oyuncusu olunca filmin kötü olması zor tabi. Film konusu itibarıyla oldukça ilginç. Kalp nakliyle yaşayan birisi eski kullandığı kalbinin sahibinin ailesini araştıryor ve o kişinin ölümüne neden olan kişiyi buluyor... yani değişik bir senaryo. İki ayrı alinenin dramlarının anlatılması da güzel olmuş. Del Toro bence Sean Penn den daha iyi bir rol çıkarmış bütün olarak ele alırsak film çok kaliteli bir yapım olarak yerini belirlemiş.
ozanozborn
ozanozborn

27 Kasım 2005 tarihinde eklendi
del toro ve sean pean mükemmel bir oyunculuk sergilemişler sean pean i ÖLÜm Yolunda n sonra ilk defa bu kadar çok beyendim ...izlenmesi gereken önemli filmlerden birisi
suzyanna
suzyanna

6 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Alejandro Gonzalez Inarritu,paramparça aşklar ve köpeklerden sonra daha da kendini aşmış,bu adam gerçekten çok iyi işler yapıyor.21 Grams’de kurgu paramparça aşklar ve köpekler’de ki gibi yine harika,oyunculuklar daha da kaliteli.Hatta Sean Penn Mystic River’da ki değil de,21 grams deki oyunculuğuyla oscar’ı daha çok hakediyor bence.Naomi watts’ı mulholland drive’dan beri böyle zevkle izlememiştim.Benicio Del Toro’da çok iyi.Mükemmel bir film,kaçırmayın!
eroglus79
eroglus79