21 Gram
4,3

acisekerr
acisekerr

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
enfes bı fılm.paramrarca asklar kopekler benım favorı fılmlerımın basında gelır bu fılm de aynı tadı verdı bana.sıddetle tavsıye olunur.
flight-2023
flight-2023

5 Aralık 2004 tarihinde eklendi
hakkaten sarı 23 ün dediği gibi çok güzel ama insanı depresyona sokan bir film... ilk başta çok karmaşık geliyor... hiç biri birbirini tanımayan insanlar parça parça anlatılıyor... ama sonra mükemmel bir şekilde öyküler birleştiriliyor...
izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...
konacakli
konacakli

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
yönetmenin tarzı hep benzer.. ama film bence çok başarılı.. son-baş kurgusunu çözmek biraz güç olsa da bunun zamanlamasını öyle iyi ayarlamış ki,filmden kopma noktasına gelmeden filmi çözüyorsunuz..
tuda7
tuda7

4 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Zekice kurgulanmış senaryoya sahip etkileyici bir film. Dikkatli izlenmesi gereken, insanı düşünmeye sevkeden müthiş bir şaheser ortaya çıkarmış yönetmen. Adeta yap-boz parçalarını birleştirircesine insan zihnini çalıştıran fakat aynı zamanda duygularımıza da hitap eden unutulmayacak filmlerden bir tanesi "21 Gram". Ruhun ağırlığının 21 gram olup olmadığı kanıtlanamadı ancak önemli olan filmin, hayatı sorgulamamıza neden olmasıdır...(9/10)
Leyla S.
Leyla S.

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Beklentinizi çok üst düzeyde tutmayın Faklı bir film oyunculuklar ve konusu çok iyi fakat durağan.Finale doğru biraz daha güçlü olabilirdi spoiler:
bureax
bureax

24 Ocak 2011 tarihinde eklendi
500 Days of Summerın tarzını sevenler bunu da sevecek. konu ve olayların gelişmeleri şahane, insan bir yandan karakterlerin hayatlarını çözmeye çalışırken bir yandan gerçeğinden ayırt edilemeyecek oyunculuklar karşısında adeta kendini filmin içinde hissediyor. Mulholland Dr.ı da çağrıştırıyor biraz
sy-2053
sy-2053

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
parçalanmış hayatları parçalanmış bir seneryo ile anlatmış yönetmen.. farklı ve izlenmesi gereken bir filmdi. (yine trafik kazası ile kesişen hayatlar )
fulya-arikan
fulya-arikan

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle hayatımın filmi ikincisi de aşklar köpekler
Yusuf Kır
Yusuf Kır

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

17 Ekim 2012 tarihinde eklendi
21 gram-ruhun ağırlığı! evet.gerçekten de ağır bir film.
Kaan K.
Kaan K.

5 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Boşa vakit kaybından başka bir şey değil, ismiyle alakasız bir film, asla bu ismi hak etmiyor. İnsan bu ismi görünce ölümden öteye geçenler, bilimsel deneyler falan bekliyor, The Others’a bu isim verilse belki daha mantıklı bile olurdu. Geçmiş gelecek iç içe geçmiş, anlamak için iyice konsantre olmanız gerekiyor, işte tam bu yüzden sanki sarıyormuş gibi geliyor, ama bir öss sınavında da konsantre olmanız gerekir ve keyif almazsınız. Hadi bu karmaşık anlatımı kabul etsek, konu zaten iyi değil. Belki sonunda sürpriz olur diye zoraki sonuna kadar izleyip, “bu muydu yaa, ee ne oldu şimdi” denilecek filmlerden. Bu filmi ölmeden önce izlenmesi gerekenler listelerinden birine güvenerek izledim. Öyle ki bir önceki gün 12 angry men'i izleyip hayran kalmışım. Bu filmi 12 angry men gibi sanat şaheseri bir film ile aynı kefeye koyan zihniyet için ne desem bilmem. Allah aşkına yüksek puan vermeyin bari, insanlar bir şey sanıp boşa vakit harcamasınlar :S
Kadir Ç
Kadir Ç

7 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Filmin ismi başka birşey olabilirdi aslında; çünkü 21 gram ile ilgili bilim ve teknik bir film değil izleyeceğiniz. Kurgusu önce sizi rahatsız ediyor, kendinizi konunun dışında hissediyor ve anlamak için dikkat kesiliyorsunuz, birçok şey havada kalıyor başlarda ve sonrasında yavaş yavaş değil cidden yavaş yavaş değil birden "donk" diye oturuyor herşey ve film sizi sarıyor, inceden duygulandırıyor tabi birazda ben olsaydım dedirtiyor...
medjai78
medjai78

17 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
güzel bir film ama paramparça aşklar ve köpekler daha güzel.
no-one-2
no-one-2

12 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
trafik kazasıyla bağlantı da bir nevi inarritu fetişizmi olacak sanırım :)
invinoferitas
invinoferitas

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kurgu budur işte
devrancevher
devrancevher

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film etkilemeyi basariyor