Hırçın Sevgilim
4,4

the-kocakafa
the-kocakafa

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin siteye eklenmesinden dolayı çok mutlu oldum. Gerçekten alternatif sinemanın elinden çıkmış çok güzel bir yapım. Güney Korenin kültürü, Türk kültürü ile çok bağlantılı. Bu da bizim, Güney Kore filmlerinden daha çok zevk almamızı sağlıyor. Sinemada yeni bir soluk arıyorsanız ya da Güney Kore sinemasını keşfetmek istiyorsanız, başlangıç için mükemmel bir seçim olacaktır. :)
kursad-erdogan
kursad-erdogan

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film.. 10/10.. bir başyapıt.. düşünün ki her saniyesini sıkılmadan izlediğiniz bir film.. düsünün ki kocaman bir romantik film we tek bir öpüşme sahnesi dahi yok.. mükemmel ötesi..
turk198
turk198

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
bilmiyorum..herkesin kendini anlatan bir filmi varmı ? varsa benim filmim işte bu .....
hayatcokgarip86
hayatcokgarip86

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
romantik filmleri hiç sevmem ama bu film gerçekten hayatımda bir çok şeyi değiştirdi. böyle bir eser. tek kelimeyle müthişti..
hayat-bazen
hayat-bazen

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filmi yeni izlediğim için gerçekten üzülüyorum bence gerçekten muhteşemdi hem gülüp hemde hüzünlendirebiliyor unutulmayacak sahneleri vardı vede replikleri :))) gerçekten romantik film sevenlerin izlemesini şiddetle tavsiye ederim :))
sweetdeadwomen
sweetdeadwomen

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
gerçekten cooooook guzel bi film 10/10 fazla söze gerek duymuyorum:) biraz uzun bi film ama izlenmeye değer..
asl-mehmet
asl-mehmet

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu film cok güzel hosuma gitti herkes izlesin ...
ooups
ooups

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Hayatimda izledigim en guzel film. Bunu laf olsun diye soylemiyorum, ikinci numaram besinci numaram degismistir ama birinci siradaki filmim izledigimden beri degismedi. Bulundugum her yerde bu filmi izletmeye calistim, askerde dahi izlettim erinden rutbelisine; belki de 10 kez izledim sikilmadan, gulmesinden ve romantizminden hic birsey kaybetmeden bir kez daha seyrederim. Yoldan kisileri cevirip izlettim neredeyse:P On kisiye izlettiysem sekizinin begenip birinin normal buldugu birinin ise begenmedigi, begenenlerin besinin tekrar izlemek icin cdsini istedigi film... Kore sinemasina ilgi duymami saglayan ve izledikten sonra puanlama sistemimde referans olarak kullandigim film... 137 dakikalik suresi acaba 136 dakika olsaydi ne olurdu diye dusununce hayiflandigim/uzuldugum her dakikasindan ayri bir zevk aldigim film.. Soyle geri donup yazdiklarima baktim da acaba abartmismiyim diye, hayir az bile yazmisim:) ozetlersem romantizmin ve komedinin bu kadar guzel harmanlandigi baska bir film yoktur. Ya da ben bilmiyorum..:) Mutlaka izleyin izletin...
nesli275
nesli275

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
romantik komedi sevenlerin seveceği bir film. izlediğim en iyi romantik filimlerden birisi.
yucell45
yucell45

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bütün romantik komedi fimlerini izlemişimdir.Bundan daha iyisini görmedim ve göreceğimide zannetmiyorum.
asthray
asthray

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
İlginç ve filmin devamını merak ettirecek bir başlangıca sahip.Biraz uzun bir film ama bu uzunluk filmin sıkıcı olması anlamına gelmemeli tam tersine bu uzunluk filme gerçeklik katmakta,oyuncularla empati daha rahat kurabiliyorsunuz.Sıkılmaya başladığınız bir anda sizi yeniden filme bağlayabilecek bir çok sürpriz katılmış filme ve harika tahmin edilemez sıradan olmayan bir sonla bitmekte..Bence uzunluğuna bakmadan izlenmeli.