Hırçın Sevgilim
4,4

Isabelle02-2
Isabelle02-2

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izlediğim romantik komedilerden kesinlikle daha farklıydı.benim için bambaşka bir deneyim oldu.gerçekten çok başarılı
fccagri
fccagri

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
gerçekten üst düzey bir film hollywood versiyonundan şiddetle kaçının.
seven-eng
seven-eng

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bende bir animesever olarak merakla bekliyorum bu filmi... artı olarak filmde "Jeon Ji Hyun" oynaması heyecanımı bir kat daha artırıyor.Blood "Last wampire" "blood+" anime serisinden değilde anime filminden baz alınırak yapılacağını tahmin ediyorum.Yalnız 48dk yazmışlar doğruyssa eğer büyük handikap olur. 29 mayısda japonyada vizyona girdi bize ne zaman gelir kimbilir!!!
banuozkan85
banuozkan85

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
kesınlıkle ızlenmesı gerekn bir fılm. fılmın ılk yarısı bambaska yarıdan sonra farklı bır yöne alıp götürüyor insanı. bazen kahkahalarla bazen nemlı gozlerle ızledım . cok farklı olmayan bır konu nasıl farklı işlenir bunu göstermıs yönetmen .
harika..
asthray
asthray

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
İlginç ve filmin devamını merak ettirecek bir başlangıca sahip.Biraz uzun bir film ama bu uzunluk filmin sıkıcı olması anlamına gelmemeli tam tersine bu uzunluk filme gerçeklik katmakta,oyuncularla empati daha rahat kurabiliyorsunuz.Sıkılmaya başladığınız bir anda sizi yeniden filme bağlayabilecek bir çok sürpriz katılmış filme ve harika tahmin edilemez sıradan olmayan bir sonla bitmekte..Bence uzunluğuna bakmadan izlenmeli.