Senaryo çok güzel filmin sonu geldiğinde insan büyüleniyor ve 'vayy bee' adamlar yapmış diyorsunuz :) Filme uzun demişler doğruda demişler keşke biraz daha uzun olsaydı :)
güney kore sinemasını sevmemi sağlamıştır bu film ve sürpriz finaliyle unutulmayacaklar arasına girmiştir, ayrıca hem döverim hem severim sözünü sıkça hatırlatır size :))
Bazı arkadaşlar begenmemiş olabilir ama ben izlerken gülmekten ağladım.En sonunda da hüzünden ağladım.Film kesinlikle 10 puanı hakediyor.Asla pişman olmayacagınız bir film.Ve bencede korece izleyin.10/10
değişik bi tarz.. beğenmeyebilirsiniz belki ama bu filmi kesin izlemelisiniz:)çok ilginç bi espri anlayışı var. kesinlikle bazı yerleri insan unutamıyo:) ancak koreceyi hiç sevmedim bu filmden sonra:D çünkü her cümlenin sonunu uzatıyolar:) biraz acayip geliyo bu, mümkünse altyazılı izleyin.
film gerçekten mükemmel mutlaka izleyin!!!ama misspeerless arkadaşımın hollywood versiyonunun kötü olduğu düşüncesine katılmıyorum.ben önce onu izledim ve çok beğendim ayrı bir tadı vardı.ama bu filmde komedi unsuru daha fazla orası kesin.sonuçta ikiside çok iyi...izleyin kesinlikle pişman olmazsınız ve birbaşka önereceğim film de (A Moment to Remember)...
sen benim hayatımın filmisin ya. hiç sıkılmadan usanmadan defalarca izledim ve izlemeye devam edecem. hollywood senaryonu uyarlamış. sadece merakımdan izledim ama duyguların 1/10 unu bile verememişler. daha güzel bir film henüz yapılmadı. 10 üzerinden 100 verme şansım olsaydı keşke:)