4,4
Hırçın Sevgilim hakkında görüşlerin ?
11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmi yeni izledim inanılmaz sıkıcı ve uzun bi filmzamanınıza yazık 1/10
25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Senaryo çok güzel filmin sonu geldiğinde insan büyüleniyor ve 'vayy bee' adamlar yapmış diyorsunuz :) Filme uzun demişler doğruda demişler keşke biraz daha uzun olsaydı :)
28 Mart 2009 tarihinde eklendi
tamamen amerikan yapımı ile karıştırıldığı için puanı bu kadar düşmüş bugüne kadar izlediğim en güzel kore filmi
5 Mart 2009 tarihinde eklendi
güney kore sinemasını sevmemi sağlamıştır bu film ve sürpriz finaliyle unutulmayacaklar arasına girmiştir, ayrıca hem döverim hem severim sözünü sıkça hatırlatır size :))
8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
halen aklıma gelince canon in d çalar kafamda.kandırdılar naçiz bedenimi bu harika melodiyle.
8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar begenmemiş olabilir ama ben izlerken gülmekten ağladım.En sonunda da hüzünden ağladım.Film kesinlikle 10 puanı hakediyor.Asla pişman olmayacagınız bir film.Ve bencede korece izleyin.10/10
arkadaşlar film fena değil 108 derim vede bulursanz izleyin
21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
değişik bi tarz.. beğenmeyebilirsiniz belki ama bu filmi kesin izlemelisiniz:)çok ilginç bi espri anlayışı var. kesinlikle bazı yerleri insan unutamıyo:) ancak koreceyi hiç sevmedim bu filmden sonra:D çünkü her cümlenin sonunu uzatıyolar:) biraz acayip geliyo bu, mümkünse altyazılı izleyin.
6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Mutlaka ızlenmesı gerekılen bır fılm
10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izlediğim en güzel kore filmi.ana karakterde olan kız çok hoşuma gitti. 10 /10
27 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.Sonlarında gözyaşlarıma engel olamadım.10/10
24 Mart 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten mükemmel mutlaka izleyin!!!ama misspeerless arkadaşımın hollywood versiyonunun kötü olduğu düşüncesine katılmıyorum.ben önce onu izledim ve çok beğendim ayrı bir tadı vardı.ama bu filmde komedi unsuru daha fazla orası kesin.sonuçta ikiside çok iyi...izleyin kesinlikle pişman olmazsınız ve birbaşka önereceğim film de (A Moment to Remember)...
1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
gerçekten üst düzey bir film hollywood versiyonundan şiddetle kaçının.
2 Nisan 2011 tarihinde eklendi
güzel bir romantik komedi, aynı filmin hollywood uyarlaması da mevcut. ama orjinali olan uzak doğu versiyonunu tavsiye ederim. 8/10
6 Mart 2009 tarihinde eklendi
sen benim hayatımın filmisin ya. hiç sıkılmadan usanmadan defalarca izledim ve izlemeye devam edecem. hollywood senaryonu uyarlamış. sadece merakımdan izledim ama duyguların 1/10 unu bile verememişler. daha güzel bir film henüz yapılmadı. 10 üzerinden 100 verme şansım olsaydı keşke:)