Garden State
    3,9
    Garden State hakkında görüşlerin ?

ersin3585
    ersin3585

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    sade müzikleri için bile izlenilecek bir film...
    sade kafa dinleme beklentisi olanlara... ;)
    tolgakon
    tolgakon

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ben buradaki yorumları okurken gerçekten güzel bir film seyredeceğimi umuyordum.ancak baştan sonra bir hayal kırıklığı.
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Bana farklı duygular yaşatan çok hoş bir filmdi. Scrubs’da devamlı bizi güldüren Zach Braff kendi yönettiği filminde bu sefer beni duygulandırdı. Elbette Nathali Portman’nın varlığı ve harika müziklerle daha da sıcak bir film oluşmuş. Bence çok başarılıydı.
    fidelio82
    fidelio82

4 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    İlginç bir hikaye, oyunculukları gerçekten takdir ediyorum. Ama filmi izlerken, beklentiniz de yüksekse şok edici bir sona hazırlıyorsunuz kendinizi, ama malesef öyle olmuyor. Yine de güzel bir sondu. Filmin başında uçakta yaşanan panik esnasında çalan müzik gerçekten atmosfere çok uygun olmuş, müziği dinlerken aklınızdan birazdan kesin yere çakılacaklar diye geçiyor. Gerçi filmin herhangi bir yerinde bu sahneyle bir bağlantı kurulmuyor sanırım, ya da ben farkedemedim. (7/10)
    delidolu16
    delidolu16

29 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    yazılan yorumların aksine filmi çok beğendim. tam anlamıyla bir kendini arayış filmi. film başlarken bir sanat filmi izleyeceğiniz izlenimiyle başlıyor. Ekranın karşısında bağımsız avrupa sineması izliyormuş hissine kapılıyorsunuz. Ama küçük kamera oyunları ve görüntü sapmaları sizi yanılmasın. Bi süre sonra film psikolojik drama dönecek haberiniz olsun. Ve içinde şirin ve ufak uçukluklar bulunan bir gençlik filmi izlediğinizi filmin sonunda anlayacaksınız. Bence filmi izlemeye bu keşfe çıkmaya değer.
    miroozkan87
    miroozkan87

30 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    böyle güzel ve sade seneryo aynı zamanda bu filme yakışan bir yönetmenliği sadece zach braff yapar herhalde :D Çok zach braff'ımsı bir film ben çok beğendim romantizm ve komedi unsurları cok yerinde kullanılmış natalia portman harika oynamış hatta bütün oyuncular harika oynamış...filmin bitişinden sonra ekran karşısından çok mutlu ayrıldım..En sona konmuş parça olan frou frou'nun lets go adlı şarkı cuk oturmuş...Çok harika bir film
    Hande çelenk
    Hande çelenk

14 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    scrubs'tan da çok severk izlediğim zach braff süper bir iş çıkarmış. her şey o kadar doğal ve sade ki inanamadım izlerken. aşkı bu kadar güzel anlatan bir film görmemiştim. filmin sonunda kendimi tutamayıp ağladım. normalde öyle filmlerde ağlayan biri de değilimdir :). artık böyle içten filmler yapılmıyor. ayrıca natalie portman'ın da oyunculuğu da çok güzeldi.
    mehmeterece
    mehmeterece

14 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    zach braff süper bir iş çıkarmış sinemayı sanat olark nasıl kullanılır göstermiş.sinema bence böyle olmalı yani iki vampirin dövüşmesi veya süper aktristlerin olması değilde gerçekten hayatımızın içinden olayların anlatılması ve geleceğimize azda olsa yön vermesi sanat budur.sinema budur.sakin new jerseyde insanların hayatlarının nasıl şekillendiğini anlatan hoş bir dramaydı benim için kaçırmayın derim
    sinema-2
    sinema-2

11 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    benim izlediğim en sade ve en harika filmlerden biriydi.
    hayatın bi dram olduğunu ve bu dramın içinde insanı tepetaklak eden bi mizahın saklı olduğunu iyi kavramış genç bi yönetmenin hiç bir baskı ya da ticari istismara uğratmadan hayatı gördüğü gibi anlattığı bi filmiydi.
    herkes gibi sahneler ve müziklerin uyumuna bende bayıldım.
    yağmur altındaki ve son ayrılık sahnesi beni darmadağın etti.ne diyim böyle tatlı bi kız böyle tatlı bi aşk ve böyle naif bi film.hiç beklemiyordum ama güzel olan da bu zaten
    ben 10 üzerinden 9 veriyorum.
    tabi boş film diyenler ve sıkılanlar olması çok normal.yani bravehearta gülen insanlar tanıyorum
    niemans83
    niemans83

30 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    Zach Braff'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve basrolunde oynadığı filme biraz daha hoşgörüyle yaklaşmak gerektiğini ve Tülin hanımın Garden State'e biraz haksızlık yaptığını düşünüyorum. Senaryonun sade ve basit oluşu ve özellikle konunun ağır ilerleyişi filmden kopmanıza ve dolayısıyla sıkılmanıza neden olsada izlenebilecek bir film. Sonuç olarak; bana göre oyuncu olarak başarısını kanıtlamış Zach Braff'ın senarist olarak olmasada yönetmen olarak büyük işlere imza atacağına inanıyorum.
    database84
    database84

22 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    Ben Şimdi izledim filmi gercekten başta karışık olabilir amafilmin akışında herşey ortaya cıkıyor benim hoşuma gitti film zaten mtv movie awards ta da baya adaylık almış Bence Zach Braff iyi iş cıkartmış bu da gözden kaçmamış.
    gri-8
    gri-8

18 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    Müzikleri dışında bom boş bir film. Sadece müziklerini dinlemek isterseniz izleyin derim. Yoksa gerisi büyük bir boşluk 10/3
    psahin
    psahin

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    filmi izleme şansına sahip olamadım ve eğer öyle bi imkan varsa türkiyede neler vermezdim diorum ve müzik kısmına geçiorum.fragmanı izlerken eridiğim şarkının aslında bi kaç gün önje aldığım travis in 12 memories albümünden love will come through adlı parçası olduğunu yani o şarkının aslında elimin altındayken benim tırmık tırmık aradığımı farketmem hem sevinç hem yıkıntıdır benim için. uzun ve anlamsız bi cümle olduysa da bu eminim ki müthiş bi film.müziklerinden kötü bi film olamaz benje..
    edwardfc
    edwardfc

1 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Bugün izledim filmi ve 'Ya tam da halime uygun bi filmmiş.'dedim.Çok beğendm gerçekten.Böle sessiz,sakin,samimi,sıcak vs vs bi filmdi.Zaten Zach Braff'ı Scrubs'tan dolayı çok severdim,yani çok başarılı bulurdm,şimdi bu rolda daha da çok beğendm ve sevdim.
    Ayrıca müzikleri de çok çok güzeldi.Özellikle Coldplay-Dont panic gerçektn mükemml bi şarkıymş,bunu anladım tekrardan.
    Ben kesin izleyin derim bi şekilde.Ya sakin olduuunuz bi anda,yada sakinleşmeye ve kendinizle başbaşa kalmk istediinz bi zamanda .... ;)
    didgeredoo
    didgeredoo

11 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    karakterler doğal, abartılar dozundaydı ve de dialogların bıraktığı tat gerçekten bir çok filmde olmuyor. bu kadar genç bi çocuktan(zach braff) bu kadar kendine has bir film kesinlikle övgüye değer. Zach'in diğer çalışmalarını da sabırsızlıkla bekliycem..