romantik komedi filmlerinin unutulmaz yönetmeni Andy Tennant dan başarılı bir yapım daha..espri dozu çok iyi ayarlanmış filmin yıldızı bence kevin james-albert-..son zamanlarda izlediğim her filminden sonra daha önceleri pek önemsemediğim will smith e duyduğum saygı artıyor..farklı türlerde olsada ben efsaneyim ve -özellikle- umudunu kaybetme de çok iyi yapımlar onlarıda izlemenizi öneririm.
Komedi romantik filmler bazen abartıya kaçabiliyor ama Hitch hiç öyle değil :) Dozunu iyi tutturmuşlar. Türünde gayet başarılı bir film. Film boyunca Hitch'den dinleyeceğiniz özlü sözleri de aklınızın bir köşesine yazın çünkü gerçekten işe yarayacak doğru tavsiyeler veriyor.
Televizyonda film seyretmekten hiç hoşlanmam. işte belli sebeplerden dolayı. Reklamlar nedeniyle kesilmesi, seslendirmelerin yeterince güzel olmaması, filmin bir köşesinde bir tv logosu olması v.s. Ama bu filmin televizyonda tanıtımını gördüğüm ilk gün, bu filmi izlemeliyim dedim. Daha tanıtımda beni etkilemişti. İzledikten sonrada içgüdümün ne kadar doğru olduğunu gördüm. Müthiş eğlenceli, insanı resmen mutlu eden bir film. Hakikaten izlerken mutlu oldum. O kadar keyifli bir filmdi. Oyuncuların hepsi muhteşemdi. Bir romantik, komedi filmine verdiğim en yüksek notu verdim bu filme. İzleme fırsatı bulduğunuzda kesinlikle kaçırmayın.
Will Smith ve Kevin James iyi bir ikili ve diyaloglar çok güzel. Eva Mendes çok ahım şahım değil. Eğlenceli bir film. Puanı son derece uygun. Senaryo yani konu ilginçliği çok güzel. Geç de olsa seyretmiş olmak çok güzel. 9/10
Filmden bekleneni alıyorsanız film başarılı demektir.Ben de filme gülmek ve kafa dağıtmak için gittim,çok gülmesem de eğlendim.Demek ki film oldukça başarılı.7/10
Ezik bir gençlik döneminden sonra kabak çiçegi gibi açılan ve artık erkelerin hatunların kalbini kazanmalarında yardımcı olarak geçinen Alex,terzi kendi söküğünü dikemez misali yalnızdır.Diğer taraftada,Sara ilişkilerden uzak duran,tek düşündügü işi olan bir kadındır.Bir ilişki yaşamaları ne kadar zor olursa o kadar ilgi görür şeklindeki senaryolara ekleyecegimiz tarzda bir yapım.Ama eğlenceli yer yerde komik.En azından of puff ettirmiyor.Sanırım Wiil gibi sıcak ve ekrana yakışan bir adamın oluşu etkili.Evada etken tabi.
Gayet güzel ve başarılı bir film olmuş. İzlediğim son 8 film yeterince kötü olunca (ben de özel seçiyorum herhalde) bu bana ilaç gibi geldi.Tavsiye ederim, izlemediyseniz 'mutlaka izleyin' derim...
Will smith'in olmasi çok ciddi bir arti bence baslarda komik ortalara dogru ciddilesiyor sonlarda da isler sarpa sariyor ve çözüme kavusuyor.Eglence,romantizm,erkeklerin hayatini kurtaracak tavsiyeler vs hepsi hitch de mevcut,izleyin derim. 8/10