Kıyamet Melekleri hakkında görüşlerin ?
21 Mart 2008 tarihinde eklendi
Başrolde Reno olduğu için izlemiştim ve hiç pişman olmamıştım :)İlginç senaryosuyla polisiye filmleri arasında göze batıyor bence. .
17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
evet bencede puana aldanmayın. biraz daha fazlasını hak ediyor. ama çok değil tabi ki.
bir daha güzeldi sanki. bence tabi:))
9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu kadar düşük puanda olduğuna inanamıyorum.....
15 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
harika bir gerilim filmi jean reno harika bir aktör
8 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
film başlarda bayağı sardı temposu yüksek başlıyor ama sonlara doğru bayıyor ama çekimlerine hasta oldum yönetmene bravo çok değişik 1 film olmuş jean reno yine karizma. christopher lee'yi de unutmayalım.
18 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bence de bu film roman halinde ve garange'in kaleminden okunur ama jean reno'nun oyunculuğu bile bu kötü kurguyu kurtaramamış.HAYAL KIRIKLIĞI,film çok havada bırakıyor izlryiciyi.
22 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Güzeldi...Atmosferi ve sürükleyiciliği filmi güzel yapıyor.
7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
mistişk bir havada geçen surukleyıcı bır fılm j.reno gene dokturuyor helel olsun adam karızmatık arkadas yapacak bı sey yok. sadece fılmın sonu bıraz basıt bıtıyor okadar yoksa guzekldı 10 uzerınden 7
12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
crimson rivers adlı filmin uzak senaryosunu fazlasıyla andırıyor.jean reno filme kendi ışığını tutmayı başarmış.ben kurguyu fazla beğenmedim fakat gene de izlenmeli.
17 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Konu şaçma sapan.Hıristiyanlar bu filme nasıl izin vermişler mümkün degil çünkü 'insan nasıl tanrısının kanını taşır ki
'
16 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Aslında filmin pek fazla duyulmamış olması iddalı bir film olmadıgını belli etmişti.Ben konudan hiçbirşey anlamadım kutsal kitap ne bulunuca ne oluyor,rahipler 12 kişiyi niye öldürüyor yada neden emir alıyorlar.Görülmeye dgmez gitmeyin.
sinema
1 ziyaretçi
22 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
reno ve besson var diye gittim büyük hayal kırıklıgına ugradım vakit kaybı gitmeyin hayalinizdeki reno imajını silebilir
30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi ilk izleyişimde bişecikler anlamadım..zaten gece 3:30 sıralarında izlemiştim bi de film biraz karışık oluca filmin konusunu -hiç -anlamamıştım..ama film güzelmiş ya..özellikle filmin sonunda hani bi köpek miydi ne ona esas kahramanın ismini vermişlerdi..(?)
22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
mrourke demiş ki:
garange'ın "kırmızı nehirler" kitabının ikinci versiyonu. ilkinde jean reno'ya vincent cassel eşlik etmişti. ancak o film kötüydü. inşallah bu iyi olur!
o kırmızı nehirler değil bi kere kızıl nehirler ve ben de katılıyorum grange'ın hangi kitabı sinemaya aktarılsa felaketle sonuçlanıo. Mesela Taş meclisi'ni de kurtlar imp ve kızıl nehirler gibi sonunu değiştirmişler
8 Mart 2008 tarihinde eklendi
konu güzel aslında ama o kadarsıkıcı bir şekilde işlenmişki,biran önce bitsin istiyorsunuz.