gayet güzel bir gerilim filmiydi ben çok beğendim ve ortalamasının neden bu kadar düşük olduğunu anlamadım.Jean reno zaten her zamanki gibi çok iyi.8/10
film başlarda bayağı sardı temposu yüksek başlıyor ama sonlara doğru bayıyor ama çekimlerine hasta oldum yönetmene bravo çok değişik 1 film olmuş jean reno yine karizma. christopher lee'yi de unutmayalım.
Önce kitabını okuyanlar filmini beğenmese de benim hoşuma gitmişti ilk film. Bunun da en az ilki kadar iyi olmasını umuyorum ama devam filmlerinin genelde form düşüklüğü yaşadığı bir gerçektir. Yine de gidicem bu filme. Filmin en büyük kozu tabi ki Jean Reno. Sanırım Christopher Lee'yi de kötü karakter olarak göreceğiz.
garange'ın "kırmızı nehirler" kitabının ikinci versiyonu. ilkinde jean reno'ya vincent cassel eşlik etmişti. ancak o film kötüydü. inşallah bu iyi olur!
İlk filme göre başarılı değildi ve vasat bi filmdi ancak yönetmen ve oyuncular başarılarıyla göze çarpı onun dışında konusu bir gerilim aksiyon filmine göre garip,ilginç ve bence uyumsuz alakasızdı ilk filmi arattı...