JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
16 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Klasik bir rehine filmi olmaktan ziyade,bu kaçırılma vakasının aile üzerindeki etkisi ve karı-kocanın geçmişleriyle hesaplaşmalarını inceliyor.Temponun çok düştüğü,senaryonun biraz tutuklaştığı bölümleri de var ancak gerek oyunculukları,gerek öyküye yaklaşımı açısından türün diğer örneklerinden ayrılıyor.
...bir kacirilma vakasi uzerine derdini anlatmak isteyen, ancak bildik kaliplarin disina fazla cikamayan duz bir film. Basroldeki uc oyuncusu da filmi surukleyen tek neden diyebiliriz. Yonetmenin de filmin anlatimina ve gorsel yapisina fazlasiyla birsey kattigi soylenemez. Turunun sikmayan ancak vasat orneklerinden biri...(5/10)
bağımsız sinemanın neferi redford yine bağımlı bir sinema filmiyle karşımızda. klasik bir konusu olduğunu düşündürtüyor ama yine "spy game" kadar kötü olacağını zannetmem!!
robert redford gibi bir oyuncu nasıl bu klişe filmde oynamış hala inanabilmiş değilim..allahaşkına adamın wayne neden kaçırdığını anlayan varsa bana anlatsın??evet bencede film tek mesajı sevdiklerinizin kıymetini ancak kaybedince anlarsınız olabilir..kesinlikle vaktinizi harcamaya değmez!!