Apari
1 değerlendirme
11 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
Film sondan başa doğru giden filmlerin en iyilerinden bence. üstelik konular hızlı ilerliyor canınızı sıkmıyor. izlemediyseniz tavsiye ederim. pişman olmucaksınız.
Aslında tam beğeneceğim yapıda bir film ama nedense birşey eksikmiş gibi geldi. Oyunculuklarını bir tık düşük buldum. Normalde filmi uzatıp uzatıp bütün aksiyonu gerilimi sona saklarlar, bu film öyle değildi film boyunca aynı tempoda ilerledi o yönünü sevdim. Ama sonu daha iyi olabilir miydi? Emin değilim yani şahsen ben filmlerde sonucu merak ederim, nedeni değil. "E bu, bu yüzden olmuşsa ondan sonra ne olmuş peki?" diye söylenip dururum. Sanırım beni tatmin etmediği nokta orası. Ama herşeyine rağmen yine de izlenilir kurgusu standartların üzerinde bir filmdi
bu filmi izleyip de beğenenlere şaşırıyorum.filmde resmen bayıldım.saçmalıklarla dolu bir film.çok kötüydü bence.buradaki olumlu yorumlara aldanıp izleme yanlışında bulundum.aynı yanlışa siz düşmeyin derim..
Hiç bir yorum okumadan izlediğimdendir herhalde çok beğendim. Kurgusu harika ; İç içe geçmiş hikayelerin başta birbirinden bağımsızmış gibi görünen ama sonunda birbirine harika bağlanan çok güzel bir yapım. Daha önce 'Ameros Perros,21' tarzı filmlere yapı olarak benzesede bu film bana daha güzel geldi.
Çok renkli bir oyuncu kadrosu, oldukça zeki ve ilginç bir senaryo, gerçekçi ve sürükleyici anlatım, başarılı oyuncu performansları eşliğinde kesinlikle çok iyi bir film.Düz kurguyla verilse kesinlikle etkileyici yada sürükleyici olamazdı, bu yüzden kurgunun ve yönetmenin başarı takdir edilmeli.Bazı arkadaşlar Mementoyla kıyaslamışlar o derece üst düzey bir film değil, neticede Memento bir başyapıttır, bir çok kişiye göre(bana görede) Nolan sinemasının en iyi filmidir hala.Sürükleyici, etkileyici ve keyifle izlenebilecek çok iyi bir film fazlası değil.
Tamam trajedi döngüsü var kahramanlar çok rezil kimse yerlerinde olmak istemez ama ben bir o kadar da eğlendim bu filmde:) bir de flashback tarzı ve tesadüf içeren olayları seviyorum.hilary swank de izlememde etkili oldu yine hakkını vermişti.vurulma sahnesinde çok güldüm:) tabi patrick swayzeı da unutmamak lazım.ancak film 7 puandan fazlasını hak etmiyor kalite açısından.
aynı 10-15 dk içinde farklı kişilerin bakış açısından sürdürülen bir şekilde memento ya benzettiğim oldukça güzel bir film.. filmimiz hızlı başlıyor.. tempo arada bir yavaşlıyor.. x kişisindeyken bize bir sonraki anlatılacak kişi olan y ile bağlantılı olaylar geliyor.. ve bingo!.. x kişisi 11.14 e kdr götürüyor saati ve y kişisi 10.50 civarından bayrağı yeniden alıyor.. karmaşık gibi görünse de bazı şeyleri çözmemize izin veren bir film.. yanlız filmin sonunda olayların ayrıntılı bir şekilde bize anımsatılmasını dilerdim.. 8/10
Bu tarz filmleri sevenlere 21 gram ı öneririm.Bu film de güzeldi ama biraz kısa sürüyo.Yine de bu tip senaryolarda genelde cok mantık hatası olur bunun olmayısı artı paun her olay birbirinin içine cok güzel yedirilmiş ve izlerken kesinlikle sıkılmıyorsunuz.
Güzel film ama bu kadar puanı alacak kadar değil.Misal aynı türde Babil filmi çok daha iyi ya da daha önceki Oscarları alan Crash gibi değil.Yine de bu türde sevenler merakla izleyebilirler.