Bir Konuşabilse...
    3,6
    Bir Konuşabilse... hakkında görüşlerin ?

yelizhayko
    yelizhayko

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmin konusu güzeldi ama bi kaç sahne katılıp daha heyecanlı ve daha da güzel olabilirdi.
    bnde filmin sonuna kadar bekleyip ne olacak acaba diyip hayal kırıklığına uğrayanlardanım.
    lelaina
    lelaina

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    'insanın herşeyi geride bırakarak bilinmeyene doğru yelken açmasna kim karşı çıkabilir...'iki yabancının kendilerine yabancı bir yerde birbirlerini bulmaları gibi bir arayış öyküsünü,arkadaşlığı,adı konmamış bir ilişkiyi anlatan mükemmel ötesi bir yapım'kendini ne kadar iyi tanırsan daha az üzülmeye başlarsın...'
    bloodysweet
    bloodysweet

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    yalnızlık mı dediniz?sözlükte yalnızlığın karşısında beni görürsünüz film bu lafı bol bol andırıyor insana ama asıl yalnızlık tek başına değilkenki değil kalabalığın arasındaki yalnızlıktır diyor
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Çok çok sevdiğim filmlerden biri daha.. Bu filmin bende bıraktığı duyguları kelimelerle anlatamıyorum. Çok çok güzel, harika..
    gskaltay
    gskaltay

8 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    yanlış zaman yanlış insan bu şarkı bence film için ideal herkeze hitap edicek bir film değil fakat seyirlik bir film,ben beğendim scarlett johansson için bile izlenebilir...
    fragilegirl
    fragilegirl

1 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    iki insanın uzaklarda bir yerlerde yanlış zamanda yanlış yerde birbirlerini bulması çok melankolik bir havayla ve melankolik müzikler eşliğinde verilmiş.filmi izlerken bir kadın yönetmenin elinden çıktığı anlaşılıyor.bill murray ve scarlett johansson rollerinin hakkını vermişler.en çok da filmin sonu hoşuma gitti.bitmesi gerektiği gibi bitirilmiş.caddenin ortasında kalabalığın içinde sarıldıkları sahnede gözlerim doldu çok duygulandım.sanki dünya sadece onların etrafında dönüyormuş gibi bir hava yaratılmıştı.bence melankolik bir anınızda izleyin.aşk budur işte bence 4/4 lük.abartılı ve saçma olmayan gerçek bir aşk filmi izlemiş olursunuz.10/8
    miroozkan87
    miroozkan87

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    Film harika ve çok anlamlı...insanlar filmlerde ki gibi bir çırpıda harika cümleler kuramazlar hele arka arkaya çok zor...Bu filmde sessizliklerdeki anlamları bulabilenler eminim filmden çok şey kapmışlar ve beğenmişlerdir alamayanlar ise kötü bir film diye nitelendirmişlerdir..!en önemlisi filmde sıkıntılı ve durmadan sıkılan bir adam var ve inanın ole bir oyuncu oynuyorki o rolde (bill murray) beni de harikalığıyla sıktı...filmi çok beğendim hele sonuna bayıldım...ismine yakışır bir şekilde bitti...
    paperboy
    paperboy

25 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    öncelikle komedi ile yakından uzaktan alakası yok filmin.Bir kere film çok sıkıcı ve seyirciyi çok bayıyor.Sade evet film sade,hatta okadar sade ki filmin bittiğinde hala devam edecek gibi bakıyorsunuz.Çünkü filmde doğrud üzgün doldurulur bir biçimde duygular,etkilemeler ve seyirciyi heyecanlandırma yok.zaman geçirmek için bile izlenmez bu film
    KrmCX
    KrmCX

2 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Basitliğin güzelliği... Kendini ararken ne kadar kaybolabilirsin ki? Hem de Tokyo’da.Çok sıcak bir film... Scarlett Johansson klasik olabilecek bir oyunculuk çıkarmış. Bill Murray zaten hep hakkı yenmiş bir yetenek. Yarın Aslında Dündü filmi kişisel favorilerim arasında... (ve eğer birinizin elinde varsa lütfen beni bulsun!!!!!!)
    kerima0
    kerima0

15 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle mükemmel, hiç uzunca şeyler söylemeye gerek yok.. gerçek hayattan film diye uzak gibi fil gibi -biraz kaba ve abartılı olacak ama olsun- saçma sapan filmler yapıyorlar.. gus van sant ta diğerleri de izlesin , "gerçek hayattan" sinema nasıl yapılıyormuş onu görsün
    cemol
    cemol

1 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    Metropolleşen dünyanın yalnız insanlarının hayatlarına onların içlerinden bir bakış.Çok iyi bir film.Bill Murrey ve Scarlett Johansson Karakterlerin psikolojilerini müthiş yansıtmış.Sofia Coppola da sanatçı ruhunu,bakış açısını sonuna kadar zorlamış.
    greendestiny
    greendestiny

9 Mart 2005 tarihinde eklendi
    yaratılan atmosfer..bill murray ve scarlet johanssonun harika oyunları..çok güzel bir film
    falconx74
    falconx74

12 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    güzel bir duygusal film..
    fidelio82
    fidelio82

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    kız çok tatlıydı, sanırım filmi izlerken sıkılmamamın tek sebebi bu, çünkü aslında çok sıkıcı bir filmdi, konu da pek ilgi çekici bir konu değil. Birbirine ilgi duyan ama bir türlü ilişkiye başlayamayan iki kişinin yaşadıklarını anlatıyor
    Shattered-Glass
    Shattered-Glass

12 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Her ne olursa olsun bu filmi izleyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Lost ın Translatıon bir filmden öte sanki karakterlerin gerçek hayattaki yaşantılarından kesintlerin yer aldığı mükemmel bir film.Tabi yine seyirciyi tamamen ikiye bölecek bir yapım. Sinemayı eğlence aracı olarak görenlerin kesinlikle tercih etmeyeceği bir yapım. Filmde oyunculuklar ve senaryo o kadar doğal ilerliyor ki bi süre sonra hikayeye gercekten inanıyorsunuz. Hikaye derken abartmayayım filmin öyle inanılmaz sürprizlerle dolu bir senaryosu yok, belkide bu filmi ayrıcalıklı yapan şey bu ne olursa olsun sıkılmadan izlettirebilmesi...İnsanlar yaşadıkları hayattan mutlu olmalarını öğrenmeleri için yaşadıkları yerden uzaklaşması gerekiyor. Geride bıraktıkları için üzülüyorsa o insan mutludur. İşte lost ın translatıon da bize bunu anlatıyor temelde insanların aslında göründükleri gibi olmadıkları vs vs..Bill Murray oyunculuk ve inandırıcılık bakımından son derece başarılı. Benim bir erkek olarak bunu söylemem ne derece doğru olur ama adam çok rahat ve sempatik, bu rolde brad pitt’in oynadığını düşünsenize tam bir hayal kırıklığı olurdu. Veya bir başkasının...Scarlett Johanson en az bill murray kadar mükemmel, kusursuz. Oyunculuk hayatını bu yolda devam ettirdiği sürece sinema tarihinin eşsiz oyuncuları arasında yer alacağından süphem yok. Yeterki doğru zamanda doğru projede yer alsın.Sofia coppola zor bir işin altından kalktı, en güzelide oscara aday gösterilen ilk amerikalı kadın yönetmen olma ünvanına erişti. Daha ilk yönetmenlik denemelerinde bu kadar başarılı bir iş çıkarması her yönetmenin, her kadının yapacağı iş değil.