Tam bir başyapıt.Üzerinden yıllar geçse bile hala hatırlanacak o enfes filmlerden biri.Herşey gerçekten 10 numara olmuş ben bir kusur göremedim filmde ve bence 10/10u hakediyor.
güzel bir filmfilmin en beğendiğim yanı kahramanlarını kusursuz birer insan olarak lanse etmeye çalışmaması ve taraf tutmadan büyük ölçüde objektif olmasıaynı arenada savaşan insanların aslında birbirlerinden farklı amaçlar için savaşabileceğini gözler önüne seriyorumarım filmi izleyen abd li askerler kendilerine ne için savaştıklarını soraralar
GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR FİLMDİ BRAT PİTT İN KARİZMASI OLAĞANÜSTÜYDÜ FİLMİ TEK BAŞINA SIRTLAMIŞ RESMAN...BENCE BU RÖLÜYLE BRATT PİTT SÜPER STARLAR ARASINA GİRDİ
Abartısız bir başyapıt olduğunu düşünüyorum.. Harika bir savaş filmi olmuş hala izlemeyen varsa gerçekten çok büyük kayıpta bu arada filmin soundtracki de gerçekten çok hoştu.. 10/10 bundan azı haksızlık olur..
6 yıl önce izlemiş olsam da truvanın finali zaman zaman aklıma gelir.. evet belki abartılı ve popüler filmler arasında olabilir ama yine de etkileyiciydi bence.. eric bana, kruger, bryne, ve bloom çok iyiydiler rollerinde.. popüler sinemanın en iyilerinden biri.
Epik, destansı hatta tam bir destan. Böyle bir film için muhteşem oyunculuklar. Çok iyi dövüş sahneleri. Diane Kruger'in güzelliği. Seyretmek için bir sürü sebep. 10 dan fazla kez izlemişimdir. harika bir film.