4,4
Truva hakkında görüşlerin ?
25 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
duygusuz diyaloglara, truva atının çabuk geçiştirilmesine,basında çıkan bariz çekim hatalarına rağmen yine de izlenilebilir bir film.Ama etkleyici yanı kesinlikle yok.
30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence bu film kadar balon bir film yoktur...eric bana dışında oyuncular dökülüyo..brad pitt de çok abartmış....senaryo zaten sıfır...
8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film izlenebilir...iyi bir dsavaş filmi ve oyunculukta iyi...ama ek sik çok şey war...tarihi filmleri sevenler beğenebilir ve ne kadar tarihi doğru bir eşkilde anşlattığını bilmiorm ama gayet güzel bir film...ben 7 verdim..
26 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
yorumları okuduğum kadarıyla çoğunuz filmi beğenmiş.ben beğenmedim açıkçası.nedenine gelince:filmin senaryosu orjinaline sadık kalmamış.truva tarihte yaşanmış bir savaş.eğer siz de tarihte yaşanmış bir olayı anlatmak istiyorsanız kesinlille orjinaline sadık kalmanız gerekir.kafalarına göre senaryoyu değiştirmişler.böyle saçmalık olur mu.lütfen truva savaşının tarihini okuyun.eminim hak vereceksiniz bana
11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Homerosun destanını baya zayıflatarak değiştirerek yeterli ihtişamı ve karakter derinliğini sağlamadan ekrana yansıtan 10 yıllık savaşı 2 hatada bitiren efsanenin hak ettiği kadar kalitiye sahip olamayan bir savaş filmi.
8 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
adamlar kroluk yapıp filmi turkiye yerine nerde çektiklerin bilmiyorum ama protesto için filme gidilmemeli
28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ne kadar etkileyici bir filmki aşilden nefret ettim.oyunculuklarda süperdi ki brad pitt i bu filmi izlediğim günden beri sevmiyorum. böyle işte.
5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Onyargili idim fakat basarili bir film olmus ama hala Brad Pitt yakismamis kanisindayim.
12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Başrol oyuncusu brad pitt abimizin karamurat-bizans maçlarının kasedini izleyerek filme hazırlandığı iddia edilmektedir.Yalnız film izlendiğinde brat pitt in çaktırmadan araya emmanuel kasetleri de sokuşturduğu aşikardır.Efsaneyi bilmeyenlerin filmi höpür höpür yuttuğu görülmüş,bilinçli tüketicilerinse yapılan değişilikleri hafiye gözüyle tespit ettiği gerçeği filmi tarihi bi spiderman klasiğine dönüştürmüştür.Çekim hatalarıyla dolu özgün efsane yine de görülmeye değer türünün nadide örneklerinden biridir. 7/10
18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu film sadece iyi bir aksiyon filmi.Çok iyi zaman geçirtiyor.Fakat bir Gladyatör gibi efsane olacak yıllarca hatırlanıp klasikleşecek bir film değil.Tekrarlıyorum sadece eğlencelik bir aksiyon filmi.Bence ileride hatırlanmayacak bile.Son sözümde Eric Bana ,Brad Pitt'i oyunculuk olarak ezmiş diyenlere bence tam tersi olmuş.Resmen Brad Pitt ,Eric Bana'yı silindir gibi ezmiş.
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kadrosu fena degil..ama brad bu filmde harika iş çıkarmışş..zaten bu film için kilo almışş adam...sonra o kiloları nasıl veriyolar bende anlamıyom..
15 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
KÖTÜ DEĞİL AMA ABARTILACAK BİR FİLM DE DEĞİL BRAT PİTT İN KARİZMASI FİLMİ KURTARMIŞ BENCE
21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ayrıca filmin çekimlerinde bir ciddiyetsizlik ve hafiflik hissediliyor...
25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Brad Pitt ten bu oyunculugu beklemezdim.Gerçekten iyi iş çıkarmış.Güzel bir savaş filmi.İnsanı tatmin ediyor.
5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
İlginç olan ise görüntü yönetmeni Roger Pratt`in kariyerinde Batman,Brazil,Çikolata,harry potter2,Iris,avengers gibi oldukça iyi işler barındırması,anlaşılan burada baltayı taşa vurmuş ya da yönetmen onun yeteneğinden yeterince faydalanamamış,umarım bir dahaki filminde(harry potter4)kendini affettirir.Saygılar.