gerçekten harika bir film sinemada izledim sonra vcd sini aldım yine izledim yetmedi yine izledim oda yetmedi tatile giderken aldım yanıma orda da izledim. izlemeye doyamadığım ender filmlerdendir hectorun ve ashilin öldüğü sahneler filmin en vurucu sahneleri ayrıca düşman askerlerinin truvanın surları önüne gelip truvalı askerlerle savaştığı sahnede muhteşemdi. ben her ne kadar brad pitti çok sevsem de bu filmde eric bana brad pitti geride bırakan bir performans sergilemiş. katılıyorum eric bana gerçekten bir harikaydı bu filmde... hulkta izlemiştim eric banayı ama troyda bi başkaydı harika bi performans sergilemiş
Bu film benim için bu senenin en büyük hayal kırıklığı oldu....En koptuğum yerlerden biri, binlerce asker savaşırken Hector Achillesìn kuzenini öldürdüğünde resmen savaşa ara veriyor diğer komutana bu kadar yeter diyerek : ) yuh yani o kadar asker savaşıyor ve sen komutanla el sıkışıp sanki maçın ilk yarısı sona ermiş gibi bir düdükle savaşa ara veriyorsun..daha onlarca saçma sapan hatalar var ama boşver..filmde salakça olan sahnelerden biri de fragmanda tüm haşmetiyle gözüken gemilerin balıkçı teknesinden farkı olmaması, içinde on asker ya var ya yok..efsane açısından ise zaten hiç girmiyorum o konuya, 10 yıl süren savaşın içine edip 15 günde biten hızlı çekim bir savaşa çevirmişler vs vs.ama film başarılı tanıtımı ve brad pitt sayesinde gişe hasılatını kırıcak o ayrı..Braveheartı aşan tarihi bir film uzun yıllar gelmiycek sanırım gişelere öyle gözüküyor
Tek kelimeyle harika ( ufak tefek aksaklıklar var ama neyse) Özellikle ben şahsi görüşümü söylüyorum... en çok eric bana'yı beğindim Hector karakteri üzerine çok oturnuş... mükemmel... Hector, Hectooorrr... Tekrar görüşeceğiz kardeşim...
filmde brad pitt beklediğimden daha az karede görünüyor.film beni hayal kırıklığına uğrattı.kafamda çok farklı bir truva vardı.HEKTORu çok sevdim bence filmin tek kahramanı hektordu.achellis ise tam bir ölüm makinesiydi.özellikle o yunan kralına gıcık oldum.adamdaki hırsa hayret ettim.
Son dönemde en çok merak ettiğim film diyebilirim. Kadro iyi gözüküyor, fragmanı dikkat çekici. Ama yönetmen çok önemli. "Kusursuz Fırtına" dışında pek dişe dokunur bir yapıma imza atmayan Petersen, bu filme olumsuz katkıda bulunmaz umarım. Mesela Brad Pitt'i filmin üstüne çıkarmak gibi. İlyada ve Odysseia çok önemli destanlar. Bakalım nasıl uyarlayacaklar?
bekledigim gibi bir film cikti "Troy". Oyuncularinin varligi ile ayakta duran, gorselligi ile goz boyayan bir film. Izlerken heyecanlanmiyor, ture yakin bir karsilastirma yaparsaniz 'Gladyator'un yaninda bir hayli zayif kaldigini farkediyorsunuz. Diyaloglar fazlasiyla beylik ve klise, sanat yonetimi ve kostum calismasi da oyle aman aman degil yani. Pitt rolu icin fazla guzel, Bloom ise oldukca tutuk oynamis. Izlerken yer yer cok daraldigimi soyleyebilirim. Keske Truva'ya Hollywood hic el atmasaymis...(4/10)
film güzel. ama defalarca izlenecek kadar değil. sinemada harikaydı ama evde çok sıkıcı. brad pitt ve orlando ya çok gıcık oldum. ne o orlando nun korkak ve onursuz halleri. yüzüklerin efendisinden sonra bu rol bence karizmasını sarsmış.
çok daha güzel olabilecek bir çalışmanın haddinden fazla basitleştirilmiş olmasına bende katılıyorum. film sıkılmadan izleniyor ama çok daha iyi olabilirdi. bence bir gladyatör filmine kıyasla çok sıradan bir film olmuş. aksiyonun neredeyse tamamının truva şehri olarak kurulmuş olan set ve civarında geçmesi izleyiciyi biraz sıkıyor. farklı mekanların filme katılması filmin cazibesini dahada artırabilirdi.