elfelf00
28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
en iyi savaş filmleri listesinin başını çekebilecek türden bir film diye böyle bir filme denir.kesinlikle harika çekilmiş, iyi oyunculara sahip bir film.eric bana zaten harika...brad pitti her ne kadar sevmesemde gerçekten iyiydi...korkak paris orlando b. da filmin sonunda yapacağını yaptı! hektor ve aşilin savaştıkları sahne benim favori sahnem. bu filmi her defasında sıkılmadan izleyebilirim...izlemediyseniz kesinlikle kaçırmayın... 10/10
brad pitt ve eric bana nın müthiş performansıyla film bence unutulmazlar arasına girer.savaş sahneleri gerçekten müthiş.mutlaka izlenmesi gereken bi film.filmin sonunda mutlaka orlando bloom dan gıcık kapacaksınız emin olun:) film 10/10
brad pitt ve eric bana tam birer savaşçı ama savaşçıların da insan olduğunu unutmamak gerektiğini hatırlatan bir film..kaç kere izlediğimi saymadım hala da izlerim herkese de tavsiye ederim.. bu arada haketmeyen filmler bu kadar puan alırken bu filme verilen puan bana çok az geldi doğrusu.. benden 10/9.9 [hiç bi film kusursuz değildir;)]
Wolfgang Petersen suda iyi işler başarmış bir yönetmen.Karaya çıkınca biraz yabancılık çekmiş olmalı.’’Truva’’ iyi bir film ama daha iyi olmayı başaramamış bir film.
Mükemmel ...! Başka söze gerek yok. 300 Spartalı ile de karşıaştırma yapmak anlamsız. Sonuçta Truva filminde fantastik karakterler yok. Daha gerçekçi yani. 300'de ise binbir çeşit yaratık var. Ondan ikisini ayrı kategori de değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.
Hektor Troy vizyona girmeden ses getiren filmlerden, büyük bütçeli dev bir yapım. Oyuncu kadrosunda Brad Pitt gibi kendi özel hayran kitlesi bulunan bir yıldızı barındırıyor. Bu film için özel eğitim bile alan Pitt, filmde gerçek bir savaşçıyı bize aşılıyor. Brad Pitt'in (Achilles) karşısında herkesin o kadar iyi tanımadığı bir oyuncu Eric Bana (Hektor) var. Gerçekten filmde dikkat çeken bir karakteri genç Truva prensini Hektor'u canlandırıyor. Gerçekten oyunculuğu bir harika dikkatlerinize...
yaa arkadaslar 300 spartalı bu fılmın yanında hıc bı sey yapamaz bu fılmde cok gusel brad pıtt abımıze achiles rolü cok ıyı gıtmıs beaa harbıden cok begendım ama 300 spartalı ıle karıstırmayalım bu fılmı lutfen hakkını verelım yaaa :)