BRN-TNCR
7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Birden fazla izlediğim ve tekrar izleyebileceğim nadir filmlerden. Türünün e iyilerinden bence. Kadrosu için bile izlenmeye değer. Keşke Türkiyede çekilseydi diyor insan..
Çok daha mitolojikdir ilyada destanı...Fakat böylesi sinema filmi için daha yerinde olmuş.Oyunculuklar tam kıvamında,sahneler etkileyici,replikleri o dönemi yansıtıyor ve son derece anlamlı.kaçırılmaması gereken bir savaş filmi.9/10
güzel bir film izlenebilir...iyi bir dsavaş filmi ve oyunculukta iyi...ama ek sik çok şey war...tarihi filmleri sevenler beğenebilir ve ne kadar tarihi doğru bir eşkilde anşlattığını bilmiorm ama gayet güzel bir film...ben 7 verdim..
büyük iskender gibi tüm gerçekliğiyle sıkıcı hayal kırıklığına uğratan bi film izlemektense destana bir çok yönüyle uymayan truvayı tercih ederim.bence güzeldi..
Tam bir başyapıt.Üzerinden yıllar geçse bile hala hatırlanacak o enfes filmlerden biri.Herşey gerçekten 10 numara olmuş ben bir kusur göremedim filmde ve bence 10/10u hakediyor.