Truva
4,4

yigit1539
yigit1539

29 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Ayrıca DoEXİS^^ aynı yazarın Savaş Dalgaları adlı romanı da çok iyi.. Onlardan birini çekseler harika olur!!
Ahmet Büke
Ahmet Büke

31 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
yunan ve troy lar arasında savas filmi.. Sürükleyicilik oyunculuk inandırıcılık süper… bir tık uzun olması arada bayabiliyor biraz
1983gs
1983gs

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
hakkaten güzel film olmuş yaff bencede izleyin yani oyuncular falan bide olaya tarih açısından bakarsak bende bi tarihciyim güzel kurgulanmış bi film öneririm izleyin...
lmystery
lmystery

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ben çok beğendim ve izlemenizi öneririmm
Eren-Emrah
Eren-Emrah

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Brad Pitt le yeniden hayat bulan bir efsane öykü..
caneri16
caneri16

27 Kasım 2004 tarihinde eklendi
brad bitt fılmde cesur savascı rolunu yapamamıs.davranısları ve hareketlerıyle cesur savascı yerıne bır sokak serserısı gıbı gorunuyor.
fılm de klasık anlamda bı savas fılmı.sacma sapan bı destan..sacma sapan savaslar..
Demirtas
Demirtas

2 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Tarihi filmlerde beni en çok meraklandıran unsur ne kadar gerçek olduğudur. Truva bir film olarak evet, çok izletici. Merakla ve zevkle izliyorsunuz. Ama ne kadar gerçek. Bunu bilmek lazım.
Plagueis
Plagueis

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
favorilerim arasına giren güzel bir film.ama bu formatta daha iyi filmler mevcut.gladyotör ve braveheart örnek olarak verilebilir.daha eski dönemde çekilmelerine rağmen çok daha iyi savaş sahnelerine sahipler.ama genel olarak başarılıydı.Diane Kruger güzelliğini konuşturmuş.Ama filme damgasını vuran kesinlikle Eric Bana idi.hulk da hiç beğenmediğim eric bana bu filmin en iyisi en karizmasıydı diyebiliriz...
vince15
vince15

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla enfes bir film oyuncu kadrosu da müthiş bu kadrını beklememiştim fragmanını açıkçası beğenmedim ama kendisi müthişti sinemadan çıktıktan sonra bir daha girip izlemek istedim en azından bu kadar emeğe saygı gösterin ancak filmin bir beğenmediğm yanı var o da sonun çok kısa tutulması truva atıyla kaleye girdiklerinden sadece birkaç dakika sonra film bitiyor film oldukça uzun ancak sonuç bölümü adeta film bir az uzadı artık bitirelim demişler gibi olmuş ama sinema tarihinin en önemli yapımlarından biri bu arada son günlerde filmdeki hatalardan bahsediliyor bence bunlar hiç önemli değil önemli olan bunların sinemada izlerken farkedilmemesi ve ben de bunlardan hiçbirini farketmedim tebrikler!Bravo ama tam puan değil 9 puan verdim finalden dolayı!
durukankurt
durukankurt

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
truva yı ilk okuduğumda ortaolkuldaydım. o zaman kafamda oluşan agamemnonla filmdeki ki agememnon hektor helen ve paris doğru oyuncularla yerine oturmuşlardı ama en önemli karakter aşil brad pite gitmemiş. ki piti severim. bence bir kahraman yerine manken gbi durmuş filmde. ama hektora bakın eric bana ya rolü yakışmış yinede film izlenmeye ve kitap yıllarca daha okunmaya değer.filmin en beğendiğim sözü aşilin çocuğa söyleiği - bu yüzden adını kimse hatırlamayacak - kısmı. işte ölümsüzlük böyle bir edebi bir eseri insanlara armağan etmektir.savaş kazanmak değil.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
manyak güzel tarihi bir film :) diyecek laf bulamıyorum.
berk-ay1987
berk-ay1987

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güsel.ben en çok hector karakterini beğendim.orlandoda karizmayı bayaa çizdirmiş bu filmde.sonuç olarak mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir film.(brad pitt'e de uzun saç yakıçmış ama ayrı bir hava katmış kerataya)
esra-444
esra-444

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmi sinemada izlemiştim.. yağmurlu bir hava vardı dışarıda.. filmden çıktıktan sonra ellerinde şemsiyeyle gelip geçen vatandaşlar bana kılıçla gelip geçiolar gibi gelmşti nasıl etkilendiysem filmden :D başarılı bir film bence :D
real-boy40
real-boy40

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
mükemmel bir savaş filmi,bir başyapıt diyebiliriz,izlemeyen kalmasın bence 10/10
ilkerekleme
ilkerekleme

9 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
içimden bi kere daha yorum yapmak geldi...ilk seyrettiğinizde bilmiyorum filmin...bazı hatalarını görüp görmediğinizi..ama ben 3 defa izledim...hani diane kruegerin hectola konuştuktan sonra makyajlı olduğu söylendi...bide kralın hectorun cesedini istemek için achillese gittiğinde çadırın hemen biraz arkasında bi kişinin gölgesi olduğu söylendi...ama ben sinemada denk eldiğim zaman iyice incelemeye çalıştım ama yine fark edemedim....bide savaş sahnelerinin çok yakın çekim yapıldığı vede hızlı çekildiği acı bi gerçek....ama filmin o kadar reklamı yapıldı fırtınası bitti...biz bi adamakılı reklamını yapamadık....ona yanıyorum...bi atını getirttik..oda nye yarar...ama her zaman bu filmde eric bananın brad pitten biaz daha üstün oynadığı fikrini savunuyorum...:))