Truva
4,4

delicewatt
delicewatt

20 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Oyunculuklar da oldukça başarılı. Brad Pitt döktürmüş. Orlando Bloom da tam rolünü bulmuş.
seymaerisen
seymaerisen

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
hayal gücü sınır tanımaz:):)

tek kelime ile mükemmel
cemol
cemol

11 Mart 2005 tarihinde eklendi
Filmin tek eksi yönü tarihi olgular biraz es geçilmiş.Özellikle repliklerin tarzı,biraz rahatsız edici
mennan
mennan

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Kadro, kurgu, müzik gibi noktalarda kendinden söz ettiren bir film. Filmin hazırlanışında hiçbir şey göz ardı edilmemiş. Satır aralarında izleyiciye mesajlar vermeyi bırakmayan Truva, zıt karakterlerin uyumu açısından da şık bir armoni oluşturmuş.
nefertitiseyda
nefertitiseyda

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ne kadar etkileyici bir filmki aşilden nefret ettim.oyunculuklarda süperdi ki brad pitt i bu filmi izlediğim günden beri sevmiyorum. böyle işte.
beck31
beck31

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Onyargili idim fakat basarili bir film olmus ama hala Brad Pitt yakismamis kanisindayim.
sinema
1 ziyaretçi
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Brad Pitt ve Eric Bananın performansları harikaydı gerçekten. Mükemmel bir film.

Koskoca 150 dakika nasıl birden geçti anlamadım. 10/10
zerrinle
zerrinle

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi. ama efsanede pek çok şey eksik kalmış. efsanenin en önemli kısmından biri olan Achilles’in annesinin Achilles bebekken onu ölümsüzlük denizine batırışı, Achilles’in neden ayağına ok saplanınca dengesinin bozulduğu kısımları filmde eksikti. ama oyunculuk ve kurgu çok iyi. bizim topraklarımızdan çıkan destansı bir konu olduğu için videoda izlemenizi öneririm. iyi sinema günleri...
Çagri B
Çagri B

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
takıldığım nokta keşke film gerçek mekanlarında çekilseydi.9/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
mitolojiye de çok meraklı bi insan olarak ilgimi çeken,ve beni düş kırıklığına uğratmayan film...başroller muhteşem
naked-soul
naked-soul

14 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
izlemeye değer harika bir filmdi herkese tawsiye ederim
ladyblue-87
ladyblue-87

25 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
film bence harika.. eric bana muhteşem ama orlando bloom u hiç beğenmedim kendi karakterine göre bi film bulamadı.. brad için ise söylenecek söz yok.. izlenmesini tavsiye ederim.byes
finallyfree89
finallyfree89

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
brad pitt e bu rol yakışmamış oyunculukta bir naturellik göremedim bazı kamera hataları vardı bir de şunu anlamadım wolfgang peterson hiç mi kamera kullanımı dersi almamış o açılar neydi öyle çözümlemeler başarısız ve kareler oldukça bulanıktı kurgusal olarak zaten bir miti konu alıp işlemişler sadece final oldukça profesyonelce kurgulanmış onu da saymazsak başarısız bir filmdi
funlife
funlife

9 Haziran 2004 tarihinde eklendi
idare eder işte ama truva atı hakkaten çok uyduruktu
dhamir-
dhamir-

7 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
valla bu film hakkında bişey söyliyemiyecem gelmesini bekliyoruz bide unutmadan filmin galası türkiyede yapılacak diyorlardı ne oldu.