Truva
4,4

gaziodtu
gaziodtu

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi tarihi filmdi.oyuncuların performanslarını da çok beğendim.özellikle hector(eric bana)ve brad bitt i çok beğendim.izlemeye değer bi film
fazilzepzeki
fazilzepzeki

24 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
film müzikleri hariç güzeldi ve vizyonda seyretmeye değer iki filmden biri bence........ama oscar lık bir şey göremedim
serefsonmez
serefsonmez

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hektor
Troy vizyona girmeden ses getiren filmlerden, büyük bütçeli dev bir yapım. Oyuncu kadrosunda Brad Pitt gibi kendi özel hayran kitlesi bulunan bir yıldızı barındırıyor. Bu film için özel eğitim bile alan Pitt, filmde gerçek bir savaşçıyı bize aşılıyor. Brad Pitt'in (Achilles) karşısında herkesin o kadar iyi tanımadığı bir oyuncu Eric Bana (Hektor) var. Gerçekten filmde dikkat çeken bir karakteri genç Truva prensini Hektor'u canlandırıyor. Gerçekten oyunculuğu bir harika dikkatlerinize...

ideefixe.com 13.04.2005 yayımlanmıştır.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
savaş sahneleri mükemmeldi soluksuz izledim çok güzel bir filmdi 10/9
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu fiLmi izLedikten sonra eric bana nin hayrani oLdum...
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

11 Aralık 2011 tarihinde eklendi
abi, bir film anca bu kadar uzun olupta sıkıcı gelir. konu güzel uzunluğu ise abartılı olduğu için puanımdan birazcık kıstım. oyunculuk ve tekniklere lafım yok.
fearless
fearless

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten muhteşem bir film,beğenerek izledim ve herkese tavsiye ediyorum.
frodobaggins-2
frodobaggins-2

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
film güzel. ama defalarca izlenecek kadar değil. sinemada harikaydı ama evde çok sıkıcı. brad pitt ve orlando ya çok gıcık oldum. ne o orlando nun korkak ve onursuz halleri. yüzüklerin efendisinden sonra bu rol bence karizmasını sarsmış.
irem94
irem94

23 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi . bence kesinlikle begeneceksiniz
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
iyi bir film izlenebilir
duygu-1993
duygu-1993

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence harikaydı.kelimelerle anlatamıyorum.kaç kerre izlediğimide hatırlamıyorum doğrusu.oyuncularda bir harika daha ne diyebiirimki
iyomi
iyomi

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Destanın gerçeğini tam olarak bilmiyorum ama çoğu sahne çok değiştirilmiş.Film Eric Bana için tam bir dönüm noktası olmuş.Orlando Bloom içinse tam bir fiyasko.Hector öldüğünde Aşil'e etmediğim laf kalmamıştı ama o öldüğünde yine kendimi tutamadım.Film bittiğinde ise gördüğüm herkes ve ben de dahil olmak üzere ağlıyorduk.Sonunda herkes öldü ve ama o salak Paris yaşadı ya en çok ona sinirlendim.Onu da öldürselerdi keşke.Bence 'rüzgar gibi geçti' filmi gibi bir klasik olmaya aday.
sesqie
sesqie

2 Nisan 2005 tarihinde eklendi
gerçekten müthiş bir filmdi brad pittin olması ayrı bi mükemmellik zaten izlediğim çoğu savaş filminden güzeldi bence beğenmeyen insanların içinde bile birşeyler wardır bu filme karşı!!!
Hilal S.
Hilal S.

10 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Filmin eleştirilebilecek hiç bir yanı yok. Özellikle yaşanmış bir hikaye ise. Ses görüntü ve içerik olarak gayet sağlam bir film.
Brad Pitt'ten başka Aşil'i canlandırabilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.
realist1526 R.
realist1526 R.

7 Mart 2015 tarihinde eklendi
klasikler içine girebilecek bir yapım.abartılı olsa da güzel.