İlk filmden daha iyi en az ikinci film kadar daha eğlenceli ve komik bir devam filmi.Amerikan Pastası'nın ilk filmini fazla beğenmemiş olup ikinci filmini beğenmiş biri olarak kesinlikle üçüncü filmde ikinci film gibi başarılı olmuş diyebilirim yine hem güldürüyor daha fazla eğlendiriyor özellikle bekarlığa veda partisindeki olaylar çok iyi resmen bana kahkaha attı.İkinci filmde nerdeyse hiç sıkılmamıştım fakat bu filmde sonlara doğru tempo düştüğü için sıkıldığım anlar oldu ama kesinlikle filmin geneli hem eğlenceli hem komik.İlk iki filme göre daha çılgın sahneler var filmde ve yine güldürmeyi başaran olaylar var.Çok fazla söylenecek bir şey yok ilk iki filmi beğenmişseniz hiç zaman kaybetmeden üçüncü filmi de izleyin Amerikan Pastası: Düğün hem eğlenceli hem de oldukça komik bir devam filmi olmuş.
emrahgul arkadaşımızın dediğigibi ilk iki filme göre biraz vasat.Serinin son filmiydi bu bnce.o yüzdn biraz üzüldüm.sonraları çok cıvık-itici-eskisi gibi deil.Zaten sinemalarda bile oynamadı serinin diğer filmleri.American pie ailesine tşk.Stifflerin annesi(oh oh)q :DDD
Amerikan Pastası serisi bence bu filmle son bulmuştur. Diğer arkadaşlarında dediği gibi sonradan gelen filmler son derece cıvık. En son beta klübü mü ne onu izledim. Rezalet. Filmi izlettirmek için cinsiyet anca bu kadar bayağı kullanılabilir. 1-2-3 te de cinsellik vardı ama güzeldi. Sonradan gelenler gibi insanın gözüne gözüne sokulmuyordu espriler.
bana göre amerikan pastası 1,2,3 başyapıttır gelmiş geçmiş en iyi gençlik türünün en iyisidir bazıları çok cinsellik içeriyor diye sitem ediyorlar onlar için tavsiyem recep ivedik en azından cinsel konuşmalar içeriyor sonuç olarak şiddetle tavsiye edebileceğim 100 kerede izleseniz ilk kez izliyormuş tadı alabileceğiniz özenerek seçilmiş ve her oyuncunun ayrı bi keyif yaşattığı inanılmaz eğlenceli komik tam bir çurcunanın ortasında kalacağınız sağlam bir yapımdır mutlaka izleyin pişman olursunuz iyi seyirler...