"Kötü Film Yapmanın Temel Kuralları" diye bir rehbere ihtiyacınız olursa, işte bakmanız gereken film. Siteye girildiğinde çıkan görüntüler, o görüntülerin bir binaya yönlendirmesi, suyun içinde ceset bulunması, bulunmasına rağmen olayların çözülmemesi, sonunda erkek karakterin ölmesi, küçük kız hikayesi, burun kanaması, en başta ölen adamın yüzündeki ifade ve şu anda aklıma gelmeyen çok daha fazlası, direk Ring'den "esinlenilmiş" şeyler.
Ama Fear Dot Com'un kötü bir film olmasının tek sebebi, Ring'den kopya çekerken yakalanması değil; karakterlerlerin yapaylığı, aralarındaki anlamsız konuşmalar, kötü oyunculuk, klişeler içeren senaryosu ve yüksek ses efekti kullanıp kamerayı sallayarak korkutacağını sanan yönetmeni, filmi daha da dibe götüren diğer etkenler.
Hangi açıdan bakarsanız bakın, orjinallikten uzak, korkutmanın yakınına yaklaşamamış, iyi oyunculuk nedir bilmeyen ama "Dikkat! Kötü" etiketini gayet güzel taşımayı beceren bir film. Kaliteli korku filmi için Ring'i, Stephen Dorff içinse Britney Spears'ın Everytime klibini izleyin.
ben filmi sinemada izlemiştim.korktuğumu söyleyemem ama bazı sahnelerde çok az gerildim siz de gerilim filmi seviyorsanız izleyin onun dışında pek birşey yoktu.bilindik konu daha değişik bir konu işleselerdi daha iyi olabilirdi.
Arkadaşlar şu an bu film yanıbaşımda. Ve yorumlara baktıktan sonra açıkçası tereddüt ediyorum vaktimi boşa harcamasam mı diye? Ee birde kira parası verdim. Heba olacak verdiğim para ama tabiki vaktim daha değerli ve böyle abuk sabuk bir film için harcamayacağım. Evet evet seyretmeyeceğim! Bakın yaptığımız yorumlar bazen ne kadar etkili oluyor. Para verip almışım bu filmi ama yorumları okuyunca cayıyorum izlemekten. Sağolun yorumlarınız için. Saygılar...
Son derece gereksiz bir film. İzlerken keyif alamıyorsunuz, sizi sürüklemiyor, düşündürmüyor ve sonuçta da bir hayal kırıklığı ve zaman kaybı oluyor...(2/10)
zaten alttada demiştim senaryo sıfırdan ibaret.gerilim yada korku içeren sahneler çok karışık vede havada kalmışlar.puanı burada belki biraz dahadqa iyi olabilirdi belki ama filmi izleyecek filan olursa hiç konu senaryo filan aramasın.zaten yarıdan sonra diyosun bu ne ya diye...acayip acayip sahneler var..