Korku Kapanı
    3,7
    Korku Kapanı hakkında görüşlerin ?

nejavu-g
    nejavu-g

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Üçüncü izLeyişimde biLe beni haLa her saHnesinde yerimden zıpLatan gerçek bir geriLim .
    bur-ach
    bur-ach

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten süper olmuş diyecek pek bişi yok izlemeyene şiddetle tavsiye ediyorum
    kkalca
    kkalca

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    muhtesem bır fılm harıka fılm.herkesın ızlemesını ısterım...sımıd ben ben karku kapanı 2 yı beklıyorumm
    barfly-2
    barfly-2

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    günümüz sinemasının gittiği ve şu anda ulaştığı noktayı özetleyen bir film bu bence. öncelikle zaman geçirmeyi ilk görev kabul etmiş. ikincisi trend bir akımın yolunda gitmiş. üçüncüsü hiçbir mesaj verme veya birşey anlatma derdi yok. dördüncü ve sonuncusu ise belli bir estetik anlayışına bağlı değil. ancak bu hollywoodun tezatlarından birisini de oluşturuyor. son on yılda belki de sinema tarihinin en fazla başyapıtı ortaya çıkarken bir o kadar da kötü ve işe yaramaz film üretilen başka bir sinema olabilir mi! işi kötü tarafı kötünün daha fazla örnek alınıyor olması. hersene bine yakın film yapılırken sadece bir avuç kadarının akılda kalıcı ve kaliteli oluşu çok acı. filme gelince ikinci türün klişelerini sonuna kadar kullanan basit ve yüzeysel . muhtemelen sinemadan çıkınca unutulmuş veya sabah kalkınca tamamen akıldan silinmiştir.
    semralinda1988
    semralinda1988

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    çok süper bir film muhteşem ben çok izledim halende izliyorum unutulmamsı gereken filmlerden bir kaçı hep böyle korku içeren bazzende ihtisam kısacası insanı izledgine degecek bizr fılm bu
    f-orhan
    f-orhan

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Bu filmi eleştiren kişilerin baz aldığı nedir?Filmleri tür olarak değerlendirmek gerekir.Bu mutant tarzı bir film.Filmi beyenmeyen arkadaşlar bana beyendikleri bir mutant filmi tavsiye etsin onu izleyelim.Türünün en iyi örneği.İzlenmesini tavsiye ederim
    vietnam88
    vietnam88

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Film tek kelimeyle muhteşem bir film.gerilimin zirvede olduğu,sürükleyici temposu hiç düşmeyen,kendi alanında mükemmel bir yapıt.izleyin görün.
    gokhanhelsing
    gokhanhelsing

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    birinci filmn sonu kötü bitiyor ama kurtuluyolar ikinici filmde tam bir komedi olmuş ya o insan kılıgındaki yaratıklar neydi öle cok komik ya izlemeyn bencede daha güzel filmler var
    cacalo88
    cacalo88

2 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bu türden hoslananlara evet türünün en güzel filmi bencede film güzeldi ama birinci ve ikinci film arasında cok fark var :) 1 de daha cok gerilim var kan yok 2 de tam tersine bastan sona kan ölüm :) bu tür sevenler izlesin derim cünkü 3 yolda gelioooo :) hazır olun
    basak-kiliclar
    basak-kiliclar

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    birinci film izlenebilirdi ama ikincisi berbat.tek kelimeyle berbat.boşuna vakit harcamayın izlenecek o kadar güzel filmler var ki
    Soner Ç.
    Soner Ç.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Cok sürükleyici bi filmdi.Garip yaratıkların gectiği iyi filmlerden birisi.Basroldeki kızı baska filmden ahtırlıorum ama hangisinden?
    pinarozkan78
    pinarozkan78

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    ben bu film için ne desem bilemiyorum korku kapanı 2 yi yeni izledim az önce bitti vallaha izlemeyi düşünenlere midesine güvenler izlesin diyorum iğrençti ya, ilk film daha güzeldi 2. filmi sansürlemeleri lazım biraz ben bi internet sitesinde bu filmin konusunun gerçek olduğunu okudum düşünsenize bu korkunç bişey sahiden gerçekmi acaba...:) neyse izlemek isteyenlere iyi seyirler diyorum....
    hakankaradeniz970
    hakankaradeniz970

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film izlemeyenlere tavsiye.Ama 2.yolda yada çekildi şuanda elimde var dağa izlemedim izleyince sizlere geri döneçem saygılar...
    leon8225
    leon8225

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ilk çıktığında izledim ve çok beğendim.tabi 4 yıl önce falandı.şimdi yapılan tepenin gözlerinden falan çok daha kaliteli.tavsiye ederim ama tepenin gözlerini izlediyseniz yapım yılına göre siz değerlendirin.(yaw ben bu tepenin gözlerini sevemedim niye acep) saygılarımla
    evrenoren
    evrenoren

24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar bu film çok ama çok güzel tamam klasik konu yorumlarına kısmen ben de katılıyorum ama film çok güzel çekilmiş.ölüm sahneleri çok güzel ve de wrong turn 2 de de deli sahneler var.konusu çok ilgi çekici.film kanada ormanlarında çekilmiş ve bence çok başarılı.hiç beğenmeyen arkadaşları ne korkutuyor çok merak ediyorum. bu filmi seyredin ve yalnız başınıza orman a girin de göreyim sizi :P :D