bu filmi ilk izlediğimde gülmekten karnım ağrımıştı yerlerde yuvarlanmıştım ciddi şekilde gülmekten rahatsızlık geçirdim. adamlar matrix'teki gibi uçuyorlar hatta matrix'ten eksiği yok fazlası var diyebilirim. mesela burda adamlar suyun üstünde yürüyüp dövüşüyor artı su damlalarına kılıçla vurup geri gönderme gibi bir olay da mevcut.
Hayatımda gördüğüm en komik filmdi.tüm sinema salonu gülmekten yerlere yattı yani. saçma..bilim kurgulardan bile daha saçma bir filmdi.uçuyorlar,pelerinleriyle okları engelliyorlar falan ..çok gülmüştüm.izlediğim en kötü filmdi...niye gittiysem ? olsun arada kötüleride izleyeceksin ki iyilerin kıymetini bilelim değilmi..
Filme giderken, tarantino nun iyi yönde verdiği ön yargıyla gittim.Buna rağmen 10 üzerinden 6! Etkilendiğim sahnelerin sayısı 2 veya 3 tür. Aslında konu baya efsanevi ama 3 savaşçı arasında muhabbetler sıkıcı geldi. beklediğimi alamadım.