biraz abartı bir film gibi gözüksede felsefesi yeter.tabi anlayana....muhteşem efektler,film baştan sona görsel show içeriyor.filmin ana fikrini yakalamnız umuduyla.mutlaka izleyin,sinema bir kültürdür sözünü doğrulayan bir film.iyi seyirler....
kill bill serisinden sonra hayranlıkla defalarca izlediğim tek film olma şerefine erişmiş bir başyapıt. filme damgasını vuran aşk hikayesi ise harika bir şekilde anlatılıyor.
Bence doğu sineması mystic konularına drama ve görselliğide soktu.Ve artık dünya sinemasında kesinlikle saygın ve kayda değer bir yerleri var.Konu harika.İnsanların hatta düşmanların ve dostların arasında ki ilişkileri karıştırıyorsunuz filmde.Yani;bunlar mı düşman bunlar mı dost dediğimiz bile oluyor.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Bir adam koca bir imparatorun fikirlerini nasıl değiştiriyor.Bir ara satranç oyununa dönüyor film.Kesinlikle izlenmeli
gercekten muhtesem bi film bence izlenilmesi gerekir... "sacma" gibi yorumlara katılmıyorum bana biri söylesin o zman hangi film sacma deil ki?? gorsellik ve kurgu olarak muhtesem bi film.. ben genelde böyle filmleri sevmem önyargılı izlmeme ragmen cok hosuma gitti.. İzleyiN kesinlikle.. İİ seyirler
arkadaşlar bu filmin görsel güzelliğinden başka nesinden hoşlandılar anlayamadım doğrusu.seyrettiğim sinema salonunda bir arkadaşın da dediği gibi kahkahalara ben de şahit oldum. hasılı konu ve hikaye olarak bayağı bulduğum bu film görsel malzeme açısından güzeldi fakat izlemeyenlere tavsiye edemeyecceğim.
hayatım boyunca etkilendiğim az filmden biri. Şiirsel ve renklerle ayırdedilmiş dövüş sahnelerinin oluşturduğu felsefik kompozisyon ile,tüm bunlarla zincirleme ilerleyen aşk ve toplumsal duyguların karışımı göz yaşartıcı etkisiyle, Tam bir başyapıttır benim için..iyi seyirler.
tek kelime ile görsel şölen. filmin her karesi duvar kağıdı gibi. zaten bir efsaneyi anlatıyor. eleştiri yaparken ona göre yapın bence. suda yürüme olayları için ve gökyüzünü öldürme sahnesi tek kelime ile... pardon şöyle bitirelim "herşey cennetin hükmünde" 9.5 tan 10 abi
bu film zaten bir efsaneyi anlatmaktadir o yuzden efsanevi goruntulerin olusmasi cok dogal nicin izleyenler ergenekon destanini hayranlikla dinlerde bunu sacma bulur anlayamamisimdir
bu film "Tek Cati Altinda temasinin en iyi islendigi film bence" hicbirirkin propagandasi yapmamis olmakla beraber insanlari enternasyonalist barisciliga itiyor
özellikle bir sahne vardı iki kızın(isimlerini hatırlamıyorum)kızın kılıçla kavgalarının olduğu sahne ve sonunda kılıçtan yere damlayan kanın bütün sarı ağaçları,yaprakları kırmızıya dönüştürdüğü sahne hala aklımda sinemada izlemiştim.Unutamadığım bir film.O sahneye dikkat edelim.