Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
4,1

Kaan Bykyldrm
Kaan Bykyldrm

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence bu "N A R N I A" serisini perdeye ilk kitabı ile almaları gerekirdi.Nedeni ise ortada.Film hemen dolabın içindeki sihirli bir ortamdan bahsediyor.Ama bu dolap neyin nesi.Bu profösör kimdir neyin nesidir filan...Hadi illa 2. filmden başlamak istiyorsalar da hiç olmazsa 1. kitabı bir kısaca özetleyebilirlerdi.Ama oraları geçersek filmin en iyi 2 yanı vardı: oyunculuk ve efektler.Özellikle efktleri çok beğendim.Savaş sahneleri mükemmel (ama biraz yüzüklerin efendisinde ki sahnelere benzediğini söylemeden de geçemeyeceğim)
afhmer
afhmer

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Fantastik film seviyorum diyorsanız bu filmi kesinlikle izleyin. Çok hoş bir film, keyifle izleyeceksiniz.
bluebest2004
bluebest2004

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Dün gece zorlu kış şartlarına aldırmadan Narnia günlükleri için sinemanın yoluna koyulduk. Film çok güzel başladı ancak ilerledikçe, filmin çocuklara çok fazla hitap ettiğini gördüm. Görsel öğeler güzeldi, arka plandaki müzikler harikaydı. Biraz yüzüklerin efendisinin havasını yakalayabilirim diye düşündüm ama alakası yokmuş. Yanından bile geçemez. Çocuklar için eğlenceli fantastik bir film.
baris-jazz
baris-jazz

15 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Narnia günlükleri açıkçası tam bir hayalkırıklığı yarattı bende. Oldukça güzel ve "etkileyici" bir fragmandan sonra bu kadar vasat bir film beklemiyordum doğrusu. Fimina aslında efektleri ve müzikleri hayli güzel ama oldukça "gerçekçilikten" uzak. Filmin başından biraz ilerleyince filmin tam bir çocuk yapımı olduğunu görünce aslında oldukça iyi savaş sahnesi, benden küçümse haricinde bir şey göremedi.
ezgivural96
ezgivural96

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel ama bazı yerler anlamsız gibiydiydi.......
genaozen
genaozen

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok ama çok süper bir film diyer bölümlerini de sabırsızlıkla bekliyecem süper bir film..
Barlibar
Barlibar

14 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Bu sıradan bir film değil, bir dolabın içerisindeki fantastik dünyanın, harikalarla dolu hikayesini anlatan iyi bir yapım.
dark-elessar
dark-elessar

16 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Fantastik edebiyatın ilklerinden birisidir Narnia Günlükleri...

Film öyle sabırsızlıkla beklenen türden birşey değil, genel olarak 7-14 yaş çocuklarına hitap eden bir film olmaktan kendini kurtaramamış. Büyüklerin şahane bir şey bekleyerek gitmeleri kesinlikle hayal kırıklığına sebep olacaktır. Yüzüklerin Efendisi gibi efsanevi bişey beklemeyin. Hakkını yememek lazım, ister büyük ister küçük kim olursa olsun filmin içerisinde olmak istemiştir. Vizyondakiler arasında ilk gidilmesi gereken filmden birisi.

İyi seyirler...!
defne-sude
defne-sude

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence güzel ve fantastik bir film çok beğendim dolabın içinden başka bir ülkeye gitmek... kimin aklına gelir ki?mutlaka seyredin
harun3404
harun3404

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
LotRdan sonra izlediğim en güzel en iç açıcı fantastik film

Buda Arşivlediğim Filmler Arasında

Özellikle High Definition Olarak Bu Tür Güzel filmleri Saklamak ve Izlemek Daha Zevkli

10/10
boc3k
boc3k

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu tarz filmlerden hoşlananlar için kaçırılmayacak bi fiLm..unutulmaz bi klasikten sürükleyici bi derleme..izleyen pişman olmaz..aman çocuk filmi bu gibi filmlere önyargılı yaklaşanlar için uzak durulması gereken bi film..10/8
ali-kara96
ali-kara96

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bin defa izlesem bıkmam.gerçekten çok güzel bir film.kitabını da okumak isterim.
eren-erdal
eren-erdal

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
arkadaslar film i ilk bakısta cocouksu sanabılırsınız amma sunu solıyım ızledıkten sonra 2007 yı yanı 2.flim i merakla beklıyceksınız fılm suprızlerle dolu o kadarını solıyım gerısını ızleyınde gorun amada yınede 10/8 verdım belkı bu buyukluk psıkolojısıdır ben bebk mıyım dıye kacıs yanı :D
seyhun31
seyhun31

10 Nisan 2006 tarihinde eklendi
c.s.lewis in harika kitabın dan uyarlanan ve ilk olarak 2.kitabın beyazperdeye aktarıldığı narnia günlükleri:aslan,cadı ve dolap gerçekten inanılmaz bir film.gerek görüntü efektleri olsun gerek senaryo olsun çok güzel.bundan sonra çekilecek film serinin 4.kitabı.sabırsızlıkla bekliyorum.
Strahd
Strahd

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Filme bugün gittim.Fena değildi beklentimi çok yüksek tutmadığım için hayal kırıklığına uğramadım.Ama benim için eğlencelik bir filmden öteye gitmez.Hele lotr ve hpyle karşılaştırmam bile.Onlara göre çok sönük kalıyor bence.Ama dediğim gibi eğlenmek için iyi bir seçim.6/10