Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap eleştirileri - Sayfa 11
4,1
monsterjoey
1 değerlendirme
13 Ocak 2006 tarihinde eklendi
serinin kitabını okumuştum.filminide izleyince artık bi şüphem kalmadı. filmin görsel efektleri muhteşem.kitabını okurken bile bu kadar heyecanlanmamıştım.kan ve şiddet içerikli değil. gerçekten muhteşem bir film. herkesin gitmesini tavsiye ederim.
Kesinlikle harika bir film, gerçek dünyanın sıkıntılarından uzaklaşıp varolmasını hayalettiğimiz bir dünyaya açılan kapı. Ne filmin tekniği önemli böyle hissettikten sonra ne de başka bir şey. Hele türk lokumuna bulunulan atıflar ve fimdeki aslana ingilizce olarak lion yerine aslan denmesi de ayrıca bi güzel:) ekipte bir türk var mı diye baktım ama göremedim.Herkes izlemeli.
Çok güzel bir film 1. Filmdeki Türk lokumu :) düşmanlara kuşların taş fırlatması(bence babil kuşlarını temsil ediyor)aslanın tam cümle bu şeklide değıl ama anlam aynı ben burayı yönetirim ama bizide yöneten birisi var demesi bir Türk olarak beni mutlu etti :)