bu filmi komedi filmi diye almıştım hatta başlarında çok da eğlenmiştim ama film ilerledikçe dramatikleşmeye başladı.İlk defa komedi diye izlemeye başladığım bi filmde ağladığımı hatırlarım..
jim carrey'e fazlasıyla özenen bir şahsiyet olan adam sandler artık özenti ötesine geçmeyi başarmış ve geçen yıl sinemalarda oynayan carrey filminin benzerini çekmeyi başarmış. tebrikler sevimsiz adam!!
filme çok heyecanla komik olacağını düşünerek gitmiştim ama umduğum kadar komik değildi yine izlenebilir bir film.Bir kumandayla hayatınız değişiyor..ama neleride kaybettiğiniz önemli.
bence film eğlenceli ama olayların gelişmesi ve sonuna doğru olan burda söyleyemiyceğim şeyin öyle olduğu çok belli olmuş bunun dışında gerçek üstü ve güzel bir film olmuş
şu an yaşantısından memmun olmayanların izlemesi gereken bir filmdir sakın saçma bir komedi deyip geçmeyin iş dünyasında zamanın kendisine yetmediğinden yakınan elindekilerin daha iyisini almak için çırpınan iş koliklerin esasında neleri kaybettiklerini anlatan hem eylenceli hem duygusal bir yapım
Aslında yorum yazmama değmeyecek bir film ama boş zamanlarınızda bizi ne yapmalıyız diye düşünmekten kurtaran bir film tam anlamıyla.. sandler o anlamsız ifadeleriyle dolu suratına bir de hüzünü eklediği zaman sizi bitiren bir film diyebilirim iyi olarak..
Televizyon karşında birşeyler atıştırıp, ayrıntılara takılmadan izlenecek, ''eğlencelik'' bir ev filmi. Görsellik, oyunculuk vs. beklemeye de gerek yok zaten..