4,4
Click hakkında görüşlerin ?
28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok basit bir senaryo üzerine kurulmuş zayıf bir komedi..10/3
2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Konusu çok klişeydi. Şu yönüyle iyiydi. Bu kadar klişe bir konu biraz da olsa modernleştirilmeye çalışılmış ve tüm hikaye artık kolumuzun bir uzantısı haline gelen kumandaya aktarılmış. Köpek espirisi ilk iki defada komikti; ama yaklaşık bir 5 defa seyrettikten sonra artık o kadar da komik gelmiyor doğrusu. Filmin ağlak yerinde biz 3 arkadaş olarak ağladık orasını inkar etmemek lazım. Filmin verdiği mesaj benzerleriyle aynı; ama kabul atmeliyim ki çok güzel bir mesaj; ama bu bile filmi kurtarmaya yetmemiş. Başrol oyuncusu fena değildi. Bilmiyorum film izlenebilir bir film; ama verdiği klasik mesaj dışında izleyiciye kattığı bir şey yok. Gülmek için izlemeyin. Bir iki kere gülmüşümdür en fazla.
26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film gerçekten iyi başladı.Başları çok komikti. Fakat ilerledikçe insanın içini karartmaya başladı. Filmi izlemeden önce glüp rahatlayacağmı zannetmiştim fakat içim sıkıldı.
20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
o kadar da komik bir film değil. filmin sadece 2 yerinde güldüm. gülmek için gidecekler hayal kırıklığına uğrayabilir.
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmi hiç beğenmedim...Cok sıkıcıydı neredeyse hiç gülmedim denebilir...bu puan bence cok bu filme