walla bu kadar güzel bi konu bulmuşlar ama bence senaryo çok kötü.. filmin sonu daha başından belli.. ben daha çok şey beklerdim ama yinede vakit geçirebileceğiniz bi film... maalesef beklentileri karşılamıyor...
Film bize zamanımızın yani hayatımızın her anınının önemli olduğunu ve bazı sıkıcı görünen rutinleri yapmaktan kaçınmamamız gerektiğini bunların kıymetini kaybettiğimiz zaman çok iyi anlayacağımız anlatıyor ve de ailenin işten daha önce geldiğini gösteriyor.ama benim takıldığım nokta bu filmin şu anda göründüğü gibi 8.8 gibi bir puanıda haketmiyor.benden en fazla 6.5 alır.izleyin ilkyarısında gülün 2.yarısında bir aile dramına şahid olun.
Çok berbat bir filmdi. Böle saçma, olağandışı konusu olan filmlere tahammül edemiyorum. Gerçekten vakit kaybı. Zaten filmin düğüm noktası hemen belli oluyor yani filmin sonucu ortada. Sonu hemen anlaşılıyor. Merakla izlenecek bir film değil. Adam Sandler var diye izledim ama oda kurtaramadı filmi. O adam nasıl böyle bir film çevirdi hayret ettim.
böyle filmlere şaşıyorum nasıl bu kadar bayağı sıradan bir film böyle yüksek puan alıyor beyazperde puanlama yapmışki insanlar güzel filmler izlesin diye ama tuhaf insanlar böyle filmlere puan verdikçe biz iyi film izlemek için insiyatifimizi kullanıcaz. komedi desen değil dram desen değil hiçbir anlamı olmayan ot gibi bir film. 4/10
cok gerekli olmadığını düsündüğüm klasik hollwood komedierinden..bir erkegin dünysından işine geldiği gibi bir yaşam.ya eğlence anlayışımızı taamen yitirdik.yada geçici bir hafıza kaybı yaşamaktayız:)aynı sitede 8 puan üzeri filmlere bir bakıp ona göre puan verilmesini rica ederim.adam sandler punch drunk love2ı asla geçemeyecek gibi.
giriş iyi, gelişme fena değil, sonuç berbat. kesinlikle zaman kaybı diyemem ama çok şey beklemeyin. komik değil ama belki biraz eğlenceli denebilir. belki. :S