Son derece eğlenceli bir aile filmi...her yaştan insana hitap ediyor,adam sandler var,senaryo güzel,klişeleri çok iyi kullanıyor.........yani izleyin işte
adam sandler ın en begendiim filmi diyebilirim. adam zaten mükemmel ama bu film gerçekten çok güsel. ağlasam mı gülsem mi bilemedim. izleyiciye verdiği mesaj çok etkileyici:)
bayılıyorummm bu adamaaa.....çok güzel film,eğlenceli.bu adamın her filmini izlerim zaten.bazıları beğenmemiş,şaştım doğrusu.film zevklerini çok merak ettim
Adam Sandler'in izlediğim en güzel filmlerinden bir tanesiydi.Bu arada birşey sormak istiyorum Kate Beckinsale hep aldatan kadın mı oynuyacaksizlerden cevap bekliyorum.
ama oyunculuğu gerçekten olağanüstü ... orjinal birde senaryoyla birleşince ortaya tadına doyulmaz keyfli bir film çıkıyor ...
adam sandler filmlerinin hepsini izledim ... ve gerçekten her biri çok güzel filmler izlemenizi tavsiye ederim ... burda sadri alışık :)) abd de adam sandler benim için :))
çok güzel bir komedi filmi. komedi diye ağlamayacağınızı sanmayın, sıkı ağlatıyor :) adam sandler iyi iş çıkarmış, gitgide geliştiriyor kendini gerçekten. iyi bir film izlemek isteyenler Click’i kaçırmasınlar ;)