emmesen
12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İlk defa bir komedi filminin bu kadar düşündürdüğünü gördüm. Harika bir filmdi. Filmin sonlarına doğru nedendir bilmem ama gözlerimden yaş geldiğini gördüm. 10/10 verdim
İçinde müthiş mesajlar yatan çok başarılı bir film.3 puan falan verenler var onlar keslnlikle filmden anlamıyor merak etmeyin siz.İzleyin ve görün.10/9.
Bu Filmi 1,5 Sene Önce Almıştım Orada Duruyordu İzlemek İstemiştim Ama Nasip Olmadı Şimdi İzledim Gerçekten Manyak Bİr Fİlm Böyle Bİr Film Bulamazsınız Komediden Drama Nasıl Geçmişler Adamın Yaşadıklarıda Beni Bayağı Bir Derinden Etkiledi Gerçekten Manyak Bir Film Böyle Konulu Film Çekilmemiştir Herhalde 10/10...
filmi kesinlikle komedi diye izlemeyin.Güleceğim düşüncesiyle izlerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz + olarak ilk cd beklediğinizi veremeyebilir ama film 2.bölümde coşuyor.Bence türü komediden çok dram.Puan olarak ise bence 7 de kalmalıydı,bu puan fazla.
Herşeyden önce aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Filmi begenmemiş olmak için gerçekten çok duygusuz olmalısınız.Özellikle Filmdeki Makyajlar çok harika Zaten Oskar ada bu kategoriden aday olmuştu. Tek kelimeyle 10/10
Bende filmi ilk başta komedi zannediyordum ama öyle değilmiş.Film neşeli başlıyo sonra drama dönüyo ama sonu gene neşeli bi şekilde bitiyor.İzlediğim en iyi Sandler filmi...
Komedi diye izlemeye başladım sonunda şaşkına döndüm... Çünkü hüngür hüngür ağlıyordum! İnanılmazdı... Çok iyi bir film ben bu filme puan falan kırmam! 10/10