bazıları bu film izlediğim en iyi film diyor bu film idare eder katagorisinde bir film abartılıcak bir şeyi yok nerde duygusal bir film olsa herkez övüyor
Uzaktan kumanda filmi gerçekten herkezin izlemesi gereken bir film inanın bazı sahnelerde gülmekten çenem ağrıdı özellikle (patronun masasına çıkıp yellenme sahnesi)ancak duygusal sahnelerde çok iyi hem gülüp hemde ağlamak istiyorsanız 10 numara.Flm eski olmasına rağmen hala izlemeyenler varsa mutlaka izlesin pişman olmaz.
konusu ders verici olan sonuda gayet iyi biten seyirciyi mutlu eden çok güzel ve eğlenceli bir film oyunculuklarda çok iyi mutlaka izleyin derim çünkü film hem güldürüyor hemde düşündürüyor...
İzlediğim en güzel ve etkilendiğim filmlerden biriydi.. Filmde duygulandığım,güldüğüm sahneler oldu Hayatımızın ne kadar önemli ve sevdiklerimizle geçirmemiz gerektiğini çok açıkca belli etmiş Aslında sırf Adam Sandler var diye izlemek istedim,fakat fimin konusu öylesine akıcıydıki çok hissederek izledim diyebilirim.10/10
İnsanların; hayvanların konuşması,uçmak gibi iç arzularından biridir: bir uzaktan kumanda ile istediğini gerçekleştiremek...Hâl böyle olunca da bu tür filmler yarı hayranlık,yarı hüzün ve yarı "umutsuzluk" ile izlenir kılıyor kendisini...filmin başrol oyuncusu A.Sandler olunca da tekrar tekrar seyredebileceğiniz bir film çıkıyor ortaya..9/10
böyle filmlere şaşıyorum nasıl bu kadar bayağı sıradan bir film böyle yüksek puan alıyor beyazperde puanlama yapmışki insanlar güzel filmler izlesin diye ama tuhaf insanlar böyle filmlere puan verdikçe biz iyi film izlemek için insiyatifimizi kullanıcaz. komedi desen değil dram desen değil hiçbir anlamı olmayan ot gibi bir film. 4/10