Öncelikle filmi çok beğendim. 'İlla aksyon filmi izlicem' demiyosanız bu filmi kesin izlemelisiniz. Film baştan sona sürükleyici. Hangi karakter iyi hangi karakter kötü hep bir soru işareti.Film, neyin doğru neyin yanlış olduğu yorumunu ise bize bırakıyor. şimdiden ii seyirler. 10/8
Insanin dogru ve yanlısı sorgulamasına neden olan, mide bullandırıcı bir hayatı gozler onune seren bir film. Kimin eli kimin cebinde belli degil bulmacaları hosunuza gidiyorsa bu film kacmaz.
filmi oldukça beğendiğimi söyleyebilirm,büyük bir keyifle izledim,yorum yapan çoğu arkadaşıma bende katılıyorum casey affleck bu role pek gitmemiş.10/7
biraz yorucu ama güzel bir film sanki sonunu bize bırakmışlar gibiydi casey affleck iyi bir oyuncu olabilir ama bence bu role hiç gitmemiş daha iyi birisini bulabilirlermiş ed harris ve morgan süperdi
çok güzel bir filim olduğunu söyleyemem aslından konu ve kurgulama güzel ama anlatım için aynı şeyi söylemek zor çok daha güzel ve etki işlenebilecek bir konu bence biraz harab olmuş bununla beraber filimin içinde morgan freemanda kaybolmuş gitmiş.çok kötü değil ama iyi olduğuda söylenemez...
Filmi "Mystic River"ın yazarı olan Dennis Lehane'nin romanından uyarlanmış yazısını görünce izledim fakat ondaki tadı hiç alamadim. Casey Affleck filmi pek kotaramamış.Benim gibi düşünüp Gizemli Nehirdeki tadı bulacağına inanlar hayal kırıklığı yaşabilirler.
Kesinlikle çok güzel bir film. Filme sıkıcı diyenler bence de rambo yada the kingdom gibi amaçsız aksiyon filmi seyretsin bence. Film seyrederken sizi de içine alıyor ve sizi olaylar karşısında sizin ne yapacağınızı sorguluyor. Ayrıca Casey Affleck'in oyunculuğuna bişey diyemeyeceğim ama ses tonu hiç sinemaya göre değil kelimeleri yutuyor sank ne dediği belli olmuyor, ama türkçe dublaj olunca böyle bir sorun kalmaz zaten sanırım.:))
Gerçekçi bir film.Sert bir tokat gibi suratınıza vuruyor.Patrick Mc Kenzie nin seçimi gayet doğruydu bence.Aynısını yapardım. Adalet sistemini uygulaması gerekenlerin içindeki bıkkınlığı,yılgınlığı yansıtmada çok başarılı bir film.Filmde karakter görüntüsü olarak herkes iyi aslında,tecavüzcü bile.Karşımızda öldürürken zevk aldığını gördüğümüz bir katil olmuş olsaydı,Dedektif Mc Kenze nin onu öldürdükten sonraki sıkıntısını mantıklı bulmayabilirdik.Katil ne diyordu - kazaydı.Evet bu ona göre bir kazaydı.Kötü bir şey yapmamıştı ki !Ama kaza olmadığını hepimiz biliyoruz.Polis Remyde kendinin iyi olduğunu söylüyordu.Çocukları kurtardığını düşünüyordu.Ama iyilik yaptığını düşünen bu insanlar,buna kendi partneri de dahil,bir tek şeyi gözümüzün önünden hep uzaklaştırdı.Bu şey 'doğruluk' olgusuydu.Mc Kenzie ise iyi olanı değil doğru olanı yapmak istedi.Katili öldürmekle yapmış olduğu hatayı tekrarlamak istemedi.Bu filmi izleyin,Ben Affleck’i kutluyorum.İkinci bir 'Training Day' çekmiş.
hayatımda sıkıldığım nadir filmlerden bizim filmler bin kat daha iyi 5 para etmez ne konu var ne oyunculuk ne kurgu hiç bir şey yok,,, sıkıcı sadece "sıkıcı" film bitsede gitsem dedim öldüm yaaa...:(
ortalama bir film tamamen abartma. oscar neyine versinler. çok basit bir senaryo. oyunculuklar vasat.etkileyici bir tarafı yok. sadece m. freeman ın bakınca insanın içini anlaşılmaz şekilde rahatlatan yüzü var. cassey de iyi sayılabilir. zaten iyi filmin garantisi, buraya yorum yazan arkadaşlardan filmi beğenenlerin çokluğundan ziyade beğenmeyenlerin azlığı. ne kadar az ağlayan surat görürseniz o kadar beğenirsiniz. yoksa puan ve sinema eleştirmenlerinin düşünceleri yanıltıcı olabiliyor.
Bir kaç yıl önce sinemalarımızda gösterilen 'Mystic River' tarzında bence onun kadar da başarılı bir polisiye-dram. Ben Affleck’in yönettiği filmde yeni yetme kardeşi Casey yine adeta döktürmüş. Gerçek hayatta nasıl olduğunu bilemiyorum ama, oynadığı filmlerde donuk yüz ifadesi, kampluğba modunda (!) hareketleri, çok ağır konuşma tarzı olmasına rağmen (bazen cidden baydığını söylemeliyim) müthiş bir karakter oyuncusu olduğunu bir kez daha kanıtlıyor bize Casey. Ed Harris’in ve Morgan Freeman’in performansları ise göz kamaştırıryor.