4,4
Gazap Ateşi hakkında görüşlerin ?
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
denzel washingtonun izlediğim en iyi filmi arşivlik değil ama 10 üzerinden 8 lik
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gecen gün gene izledm flm cok güzel kücük kız cok tatlı filmn konusuda mükemmel 10 üzerinden 10 verdm..
8 Mart 2005 tarihinde eklendi
Yaw gercekten güzel bir fil
m be.İzlemenmizi tavsiye ederim.
14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Dakota-denzel mukemmel oyuncular, mukemmel bir film.. Surukleyiciligi kadar cekimleriyle de dikkat ceken bir film!
7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sürükleyicii cok güzell bir film hele pita rolundekii küçük kıss harika..sonuuda gercektenn cok hüzünlü öyle bitmeseydii çeşkee
24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 iki kez izledim ve ikisindede bayıldım aksiyon ve dram bu kadar iyi bi şekilde birlikte verilmez.Denzel washington zaten harika bir oyuncu.filmi anlatmaya cümleler yetmez
3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
film çok uzun matrajlı,gereksiz birçok sahne var..az sayıda aksiyon sahnesi var..bu puanı kesinlikle hak etmiyor.10/6
sinema
1 ziyaretçi
22 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
filmi bugün seyrettim gercekten harika denzel her zamanki gibi mükkemmel ödül alabilir
10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
danzel washington ne demeli oyunculuğu gerçekten muhteşem..aksiyonu ve dramı yüzünde çok iyi yansıtıyor..herne kadar filimde bazı şeyleri tahmin edebilsenizde sonuna kadar heycanla seyredebileceğiniz bir film ben açıkçası beğendim ama sonu öyle bitmemeliydi:(
21 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
senaryo o kadar güzel ki. insanın izlerken pita'yı kurtarası geliyor. böyle filmler olmalı;eğlenceli, sürükleyici ve kaliteli.kıyas gerekirse titanic, pearl harbor bu filmin eline su dökemez...
14 Mart 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz bi atmosfer ve karmaşık bi adam.intikam için neler yapılabilir....sıkı bi film
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
denzel washington yine harikaaaaa... ağlamak isteyenlere tavsiye edilir:)
24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyen herkesten hep aynı sözleri duyuyorum.Daha önce neden izlememişim.10/10:)
3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Denzel washingtonun en iyi filmi,onun olduğu bütün filmler izlenir zaten,ama bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim,herşeyiyle mükemmel,senaryo,oyunculuk.müzik,hepsi harika,benim 1 numaralı filmim.sizde kesinlikle izlemelisiniz,pişman olmayacağınıza eminim..lütfen izleyin. 10/10
18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek yok kelimenin tam anlamıyla Mükemmel bir film...Dezel number 1