filme kötü yorum yazanlara anlayamıyorum. müthiş bir seneryo süper oyuncular.danzel tek başına bile götürüyor fimi. film iki buçuk saat olduğu halde bitmesini istemedim.arşivinizde bulunması gereken bir film.10/10
Tony Scottun ustaca kullandığı kurgu ve görüntü efektleri, harika bir çocuk yıldız: Dakota Fanning, muhteşem bir dev aktör: Christopher Walken ve tabii ki muhteşem performansıyla doruğa çıkan bir Denzel Washington.
Film, insanların ne kadar yozlaşabileceğini ve bazen adaletin nasıl uygulanabildiğini gösteriyor.
Bir insanın sevdiğini elinden alırsanız o kişinin artık durdurulamaz bir intikam avcısı olması kaçınılmaz olabilir.
Benim gibi adelet saplantısı olanlar için evet, bu film sizi tatmin edebilir ve hayatınızın filmi olabilir.
Ve bu film için benim hayatımda seyrettiğim
en iyi film en sevdiğim film belki en duygulandığım film ve en saygı duyduğum film diyebilirim.
Asla hiçbir filme 10 üzerinden 10 verilmesi taraftarı değilim ama bu film için bu kuralımı ilk ve son kez olarak bozuyorum:
Tony Scott ve Denzel Washington gusel flimler yapıyor ozellıkle flım muzıklerı cok ıyı secılmıs sıkılmayacagınız surukleyıcı bır flım pıta yavrum cok tatli:)
izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Denzel washington herzamanki gibi muhteşemdi.Bir seri katili destekleyeceğimi hiç ummazdım.kısacası muhteşem bi film olmuş.Sonunun hüzünlü olması filmi daha da muhteşem yapmış.kesinlikle izleyin.
cok fazla siddet unsuru olsada filmde anlatilan sevgi ve fedakarlik, yapilanlar bana bizim sevdiklerimiz icin hic birsey yapmadigimizi dusundurmustu halada dusundurur.
sanırım fazla söze gerek yok!İzlemeyenler varsa mutlaka izlesin, kaçırılacak bir film değil çünkü. hayatımda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi. 10/9,5