gerek müzikler gerek senaryo ve meksikanın resmen kokusunu alarak izliyorsunuz filmi zaten Denzel Washington a diyecek bir sey bulamıyorum mükemmel bir oyunculuk yine
Çok güzel bir film.Danzel bence cuk oturmuş,zaten filmde aksiyon havası yok.vcd'de izledim nerdeyse ağlayacaktım.Klasik şifre merkür filmi konusu çok iyi işlenmiş.Ve şifre merkürden daha güzel olmuş...(Benimki de laf,bruce kim duygusallık kim.)
Filmi ikiye ayırmak gerekiyor.Pita kaçırıımadan önceve Pita kaçırıldıktan sonra.Pita kaçırılmadan önce film gayet iyiydi.Özellikle küçük kız ile John Creasy arasındaki diyaloglar çok hoştu.Film sizlere bir şeyler anlatıyordu.Ancak Pita kaçırıldıktan sonra film gereksiz ve abartılı bir aksiyona dönüştü.Ama yine de film izlenmeyi hakediyor.Bu arada filmdeki küçük yıldız Pita yani Dakota Fanning için bir şeyler söylemek istiyorum.Şimdiden yıldızı parlamış durumda.Benim Adım Sam filminde oldukça başarılıydı.Bu filmde de öyle.Üstelik çok tatlı bir kız
kesinlikle katılmıyorum bu puan bu film için az bile mükemmel bi film danzel washingtonun en iyi filmi.Filmden inanılmaz etkilendim nerdeyse bir baş yapıt 10/10
ya beyler ben bu filmin biraz şirfre merküre benziyor dedim ama herkesten özür dilerim filmin alakası yok başlı başına bir film harika denzel döktürmüş