sanki bi yerlerden tarantino sihirli çubuğunu deydirmiş bu filme onun izleri var diyordum ki sonradan öğrendim gerçekten de varmış... klasik sıradan bir konu bu kadar güzel işleniyor ve insanı ağzı açık izlettiriyorsa orda tarantino var demektir. ayrıca dakota geleceğin yıldızı olacak.benim adım sam filminde de harikaydı bunda da harika
10 üzerinden 10 iki kez izledim ve ikisindede bayıldım aksiyon ve dram bu kadar iyi bi şekilde birlikte verilmez.Denzel washington zaten harika bir oyuncu.filmi anlatmaya cümleler yetmez
bence muhteşem... çok severek ve zevk alarak izledim..en iyisi demiyorum ama gerçekten çok iyi.. ben 10 puan verdim ve bunu yaparken de hiç tereddüt etmedim..:)hala izlemediyseniz iyi seyirler, asla pişman olmazsınız.. klişeler olabilir içinde ama yahudi soykırımı ya da eşcinseller için ya da azınlıklar için yapılıp ödül alan birçok aykırı gibi gözüken ama siyasi mesaj için yapılıp desteklenen ödüllü filmlerden çok daha insancıl ve cana yakın.. ben dediğim gibi zevkle izledim, benim aradığım da buydu.. 10/10..
Denzel Washington oyunculuğunu beğendiğim ender isimlerden biri,harika bir performans sergilemiş.Filmin senaryosuda harika olunca iyi bir film ortaya çıkmış.10/10
yok böle bi film ya bu filmi izledikten sonra dier filmler film mi?? danzel nicolas cageden sonra en sewdiğim aktör oldu bu filmi izledikten sonra:):):)
filme kötü yorum yazanlara anlayamıyorum. müthiş bir seneryo süper oyuncular.danzel tek başına bile götürüyor fimi. film iki buçuk saat olduğu halde bitmesini istemedim.arşivinizde bulunması gereken bir film.10/10
danzel washington'ın en iyi filmidir bence. aksiyon polisiye tarzına olağanüstü bir yeteneği var bu adamın ve konu ne olursa olsun role mükemmel uyum sağlıyor. hikaye, adam kaçırma üzerine. koruyucu olarak işe girdiği ailenin küçük kızları fidye için kaçırılan eski bir eğitimli asker ve intikam için yaptıkları. aksiyonu güzel, sürükleyici, intikam duygusunu izleyicilere de yoğun bir şekilde hissettiriyor. finali tek kelimeyle şahane, duygulanmayan yoktur herhalde. mutlaka izlenmeli.