Gazap Ateşi
4,4

beck31
beck31

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Bence sadece hoş bir intikam filmi. Derin veya etkileyici değil. Tony Scott filmlerinden hiçbir zaman haz edemeyeceğim. 4.5/10
odinhan
odinhan

4 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Leon ile benzerlikler tasıyan Denzel ile tavan yapan cok iyi bir film.

10/8
senanxx
senanxx

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
danzel lin güzel bir filmi harika bir senaryo
Ilknur K
Ilknur K

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
denzel washingtonun olması yeterliydi. muhteşem bir filmid. hiç sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. 10/9
atakanozruh
atakanozruh

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Tony Scott gibi müthiş bir yönetmen ve Denzel Washington gibi usta bir oyuncu birleşince ortaya doğal olarak şahane bir yapım çıkıyor. Başından sonuna kadar gözlerimi ayırmadan izlediğim nadir filmlerden biri. Dakota Fanning de küçük yaşına rağmen öyle bir oyunculuk sergiliyor ki hayran olmamak elde değil. 9/10
cudiferat
cudiferat

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzel, hele gerçek bir öyküden uyarlama olması en sonunda karşıma çıkınca koltuğuma çakıldım (Benzer etkiyi TanrıKent te de yaşamıştım)

Özellikle Denzel rolünü çok güzel oynuyor; yıkık ve hayattan beklentisi olmayan insan rolünü... Üstelik küçük kızla beraber olduğu dönemlerde kimi zaman duygu yoğunluğu olabildiğince yükseliyor; Filmin güzel müzikleri de cabası.
Daha sonrası da kendimizi bir anda hızlı bir aksiyon filminde buluyoruz.

Neticede film gerçekten güzel ama arkadaşların dediği gibi kült statüsünde bir film diyemeyeceğim. 8,5/10 İzleyin
süpernova-2
süpernova-2

31 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Filmi ikiye ayırmak gerekiyor.Pita kaçırıımadan önceve Pita kaçırıldıktan sonra.Pita kaçırılmadan önce film gayet iyiydi.Özellikle küçük kız ile John Creasy arasındaki diyaloglar çok hoştu.Film sizlere bir şeyler anlatıyordu.Ancak Pita kaçırıldıktan sonra film gereksiz ve abartılı bir aksiyona dönüştü.Ama yine de film izlenmeyi hakediyor.Bu arada filmdeki küçük yıldız Pita yani Dakota Fanning için bir şeyler söylemek istiyorum.Şimdiden yıldızı parlamış durumda.Benim Adım Sam filminde oldukça başarılıydı.Bu filmde de öyle.Üstelik çok tatlı bir kız
Chev
Chev

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film cok ii ayrıca yönetmeni de tebrik etmek lazım mutlaka izlenmeli
wolkiwolki
wolkiwolki

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Aslında epey eski sayılabilecek bir film olmasına rağmen, çok methini duyup izledim ben de Gazap Ateşini. İzledikten sonra epey yorum okudum filmle ilgili. Okuduğum profesyonel bir yorumda; filmin adeta iki parçadan oluştuğu, ilkinin Creasy ile Pita arasındaki yakınlaşmadan oluştuğu, ikinci kısımda ise Creasynin intikamını anlattığı, ilk kısmın fazlaca uzatılmasından ötürü Creasynin intikamının çok hızlı geliştiğinden söz ediliyordu. Hakikaten de aynen öyle, adeta hafiften sıkmaya başlayan ilk kısımdan sonra başlayan ikinci kısım adeta nefes aldırıyor izleyiciye :)))Filmde temel karakterleri canlandıran oyuncular, en başta Denzel Washington, Dakota Fanning çok çok iyi iş yapmışlar. Yardımcı karakterler de (örneğin Pitanın anne babası) aynı şekilde çok iyiydi. Bana kalırsa filmin oyunculuk olarak eleştiri yöneltilebilecek bir yanı yok...Film görsel olarak da oldukça üst düzey bir yapım. Aksiyon sahneleri harika, görüntü geçişleri tatmin edici. Bu açıdan da ortalamanın üzerinde bir film Man On Fire...Filmle ilgili olumsuz noktalar, yazının başında söz ettiğim profesyonel yorumda dile getirildiği gibi, Creasynin geçmişi hakkında fazla bilgi verilmemesi, Creasy ve Pita arasındaki yakınlaşmanın uzunca bir yer kaplaması filmde vs... Bence ikinci yazdığım en önemli dezavantajı filmin ama yine de filmin başarısını ciddi etkilemiyor...Hala izlemeyen arkadaşlar varsa (ki sanmam:)) izlemesini tavsiye edebilirim rahatlıkla...
gskaltay
gskaltay

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlediğin en iyi aksiyon filmlerinden izlemediyseniz mutlaka izleyin her yönüyle seyire değerlik bir film...
dolunay1903
dolunay1903

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem..Oldukça duygusal ama bir o kadarda aksiyon dolu bir film..Denzel her zamanki gibi harika..Dakota Fannıng ise gerçekten yaşından büyük oynuyor..Sonu süprizli hüzünlü gözlerinizin dolmasına engel olamayacaksınız..Tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz.Kesinlikle arşivlik bir film.
zgrklc
zgrklc

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
süperrrr
yavuz-ozsan
yavuz-ozsan

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
klasik tony scott filmi ama denzel yine oyunculuğuyla izleyeni kendisine hayran bırakıo...zevkle izlenebilecek ii bir film 10/10
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
9 puanı hakedebilecek, övgüye boğulacak, kaliteli ve süper bir aksiyon, dram, gerilim...10/9
teomansonmez
teomansonmez

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Gazap Ateşi muhteşem görüntü açıları,değişik kamera kullanımı,değişik kamera oyunlarıyla teknik olarak Tony Scott'ın temiz ve iyi bir iş çıkarmış olduğunu söylemek gerekir.Sırıdan bir konusu olsa bile Denizel Washigton ve küçük yıldız Dakato Fanning çok iyi performans sergiliyorlar.Kaçırılma ve çatışma sahnelerinin de çok başarılı olduğunu itiraf etmeliyim.Finaliyle de artı bir not alan Gazap Ateşi Tony Scott'ın filmografileri arasında en beğendiklerimden...