Gazap Ateşi
4,4

fuku-44
fuku-44

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi bu filmde bence geleceğin en büyük yıldızlarından biri olan dakota fanning i tanıdım zaten denzel i söylemeye gerek yok yine mükemmel oynamış filmi izlemenizi tavsiye ediyorum
enes-zeren
enes-zeren

13 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yazılabilecek en güzel sözler yazılmış.
ayakta alkışlanacak bi film.
filmde danzel washington varsa yorum yazmaya bile gerek yok aslında.Gene filmi mükemmel yapan oydu çünkü.
filmin konusu belki sıradan olabilir ama oyunculuk ve danzel harikaydı.izlenmeye değer yani.
Özden dal
Özden dal

16 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Film heyecan verici güzel bir yapım. Sonlarıa doğru oldukça şaşırttı beni. Yarısından sonra daha etkileyici ve temposu daha çok artıyor. Son sahneleri gözlerimi yaşattı.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cehennem gibi bir film.filmin kapağında böyle yazıyorve gerçektende cehennem gibi bir film.
bahadir524
bahadir524

1 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ilk olarak hikaye çok klişe. üçüncü sınıf amerikan filmlerinin yüzde doksanında esas oğlanı canlandıran gözü kara, yaşamdan elini ayağını çekmiş emekli asker burada da var. bide filmin birbirinden çok alakasız iki bölümü var. duygusal bir ilk yarı ve bence şiddet dozu kaçmış bir ikinci yarı. biraz daha uyumlu olabilirdi. film içindeki sahneleride izlememiş olanları düşünerek es geçiyorum. bence denzel washington’a yakışmamış.
burakzekai-29
burakzekai-29

7 Mart 2005 tarihinde eklendi
Denzele yakışmış bir film oldu konusu dha önce işlenmiş olmasına rağmen beni hiç sıkmadı izlenilmesini tavsiye ederim...
sinema
1 ziyaretçi
22 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
filmi bugün seyrettim gercekten harika denzel her zamanki gibi mükkemmel ödül alabilir
memo1234567
memo1234567

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya senaryosu çok basit ama sonu insanı şaşırtıyor fena değil... 9/10
depp86
depp86

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
denzel washington yine harikaaaaa... ağlamak isteyenlere tavsiye edilir:)
dncr
dncr

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
favori filmim.super!!!
wehmi
wehmi

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu filme iyi diyene şaşarım denzel'in en kötü filmlerindn biri diyebilirim denzelin iyi film sıralaması deja vu ve içerideki adam izlemenizi tavsiye edrim
yasayan53
yasayan53

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sanırım fazla söze gerek yok!İzlemeyenler varsa mutlaka izlesin, kaçırılacak bir film değil çünkü. hayatımda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi. 10/9,5
halim-turan
halim-turan

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok guzel ama herkes washingtonun oyunculugundan bahsetmmiş o zaten kendini ispatlamış ama kimse küçük dakota(pita) dan bahsetmemiş filme en buyuk duyguyu katanlardan biri o yaşta bi kızın bu kadar gusel oynamasaı ve suana kadar sadece 10 (ki bu sadece benim bildigim)filmde rol alması kimsenin dikkatini çekmemiş gibi...
godnarnia
godnarnia

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Seneryo basit olmasına karşın, oyunculuk, akıl dolu gerilim sahneleri, filmi mükemmel yapmaya yetmiş...Özellikle son sahne çok iyi, biraz ağlamıştım :)
starstar42
starstar42

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Denzel Washington oynuyorsa o film izlenir.Bi adam hep mi iyi filmde oynar.Süper bir film.