f-corleone
15 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
ben bu adama hayranımm.. bu kadar mı güzel bir oyunculuk olur ya?? gerçekten farksız gibi..filmin içine çekiyo insanı.. filmde olacakları tahmin edebiliosunuz az çok.. bu eksi bir yön olsa da oyuncuların harika oluşu (d.w dan sonra dakota fanning mükemmeldi, en az I AM SAMdaki kadar) filmin tüm eksi yönlerini götürebilir.. güzel bi dram örneği.. bence izlenmeli..
şiddetle tavsiye edrim .....oyuncu seçimleriyle birlikte muhteşem bir film olmuş..........denzel wasington un en güzel filmlerinden biri....ayrıca dakota faning in performansını çok başarılı buldum..... izleyin derim............ :)
ilk 10 filmimi sorsalar arasına girecek filmlerden biri. belki klasik bir senaryo (intikam alma) gibi görünsede. zaten oyunculuğunu çok beğendiğim denzel washington yine çok iyi iş çıkardığı filmlerden biri. paul cameron'ının (görüntü yönetmeni) enfes kamera hareketleri ile dahada güzelleşen bi film. filmin soundtrack'ine dikkat !
not:1987 fransız-italyan ortak yapımı olan ve başrollerini scott glenn, joe pesci, jade malle ve danny aiello oynadığı, elie chouraqui yönettiği aynı adlı filmin bir yeniden çevrisidir.
Kurgu Olarak Kalite Olrak oyunculuk oLrak Gayet Iyi Fakat Bu Kadar Görsel Efecte Ne Grk Var Tadinda Kalmali Bence Denzel güzel oynamis ve Dakota Fanning i de es geçmemek lzm çok tatli yaa :)
danzel washington ne demeli oyunculuğu gerçekten muhteşem..aksiyonu ve dramı yüzünde çok iyi yansıtıyor..herne kadar filimde bazı şeyleri tahmin edebilsenizde sonuna kadar heycanla seyredebileceğiniz bir film ben açıkçası beğendim ama sonu öyle bitmemeliydi:(
sıradan bir konu ama yönetmenlik oyunculuk filmi etkileyici hale getiriyor dekota fanning ile danzel washington harika oynamış sonu etkileyici bitiyor izlenmeli..!!!
Filmi az önce izledim,uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Oyuncular süperdi bu arada bayıldım.Ama sonu biraz üzdü beni dayanamadım ağladım ne yalan sööyliyim.neyse izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar vaktinizi boşa harcamış olmazsınız :))))))))))))))