Gazap Ateşi
4,4

manolyazubaroglu
manolyazubaroglu

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
yine mükemmel bi film daha..the old boy'dan sonra izlediğim ikinci güzel intikam filmiydi..mutlaka izleyin..
denise-001
denise-001

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izlememenin kayıp olacağını düşündüğüm bir film daha.içinize işliyor her bir sahnesi.dakota fanning beni kendine hayran bırakmıştı izlediğimde.gerçekten çok kaliteli bir yapım mutlaka izlenmeli
turkelbaris
turkelbaris

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Dakota-denzel mukemmel oyuncular, mukemmel bir film.. Surukleyiciligi kadar cekimleriyle de dikkat ceken bir film!
muzafferborazan
muzafferborazan

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Denzel washingtonun en iyi filmi,onun olduğu bütün filmler izlenir zaten,ama bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim,herşeyiyle mükemmel,senaryo,oyunculuk.müzik,hepsi harika,benim 1 numaralı filmim.sizde kesinlikle izlemelisiniz,pişman olmayacağınıza eminim..lütfen izleyin. 10/10
James-Cameron
James-Cameron

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmden çok şey bekleyip izlerseniz sonu hayal kırıklığı olur Bence vasat bi film
dtonbul
dtonbul

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
denzel in en iyi filmi bu film daha fazlasını hak ediyo.denzelin kafasına silah dayadığı sahne bile bu filmi izletmeye değer
brd-brli
brd-brli

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Buradan bütün izleyicilere soruyorum: Daha iyisi varmı?
Figen Bilgin
Figen Bilgin

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bi film, ne acıdır ki sinemada 2 kere izledim ama ilkinde 5, 2.sinde 4 kişi vardı (2 si turist'ti!!) denzel superinde ötesinde bi oyuncu, mutlaka izlenmeli...aslında tüm filmleri izlenmeli...(mark anthony= fiyasko)
senbetul
senbetul

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Telefonda çocuğa ayısının ismini sor dediğinde,Creasy ayım cevabını aldığındaki surat ifadesi hala gözümün önünde,çok içten ve etkileyici bir filmdi.Çok çok beğendim
onurdevil
onurdevil

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
süper bir film.efektler ve denzel süper.
konu zaten mükemmel ve gerçekten çok güzel bir mesajı var.çok beğendim
smackthat18
smackthat18

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmin müzikleri harika..zaten denzel in üstün oyunculuğu filmin kalitesini de belirliyor..bnce bu filmi izlemeden harry potter tarzı filmlere başlamayın..çünkü oyunculuğa yazık olur;) saygılar!!
hamdele
hamdele

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
oyunculuk,konu,kurgu hepsi on numara..bir bölümü var ki filmin 11 numara ; FİNAL...
nanami-2
nanami-2

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
slmm
ben bugun izledim vede bayıldimm yaa
was cok ıyı oyuncuu
fılm super valla ızlemnızı tavsıye ederım
honour55
honour55

21 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendim şahsen o heyecanı damarlarımda hissettim ve gerildim.Sadece creasynin eline noolduğunu sölemedikleri için gıcık oldum 9/10
travis-bickle-2
travis-bickle-2

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
baştan sona sağlam bir film.duyguyu ve aksiyonu filme iyi vermiş yönetmen.ayrıca filmin kurgusu da sizi içine çekiyor.denzel yine mükemmel, dakota işinin hakkını veriyor.10/8