gerilim için müthiş bir film.kapalı yer fobisi olanlar gitmesin çok geriyor çünkü.resmen artık nefes almak istiyorum diye bağırmak geliyor içinizden.yaratıklar mide bulandırıcı...ama kesinlikle gidilmesi gereken bir film kaçırmayın.buarada sonunu yapamamaışlar maalesef sanım devamı çekilecek diye öle yapmışlar bi tek sonu kötydü.yine sölüyorum kaçırmayın
Bence izlemeye değer.Zaten korku filmi olarak çok başarılı yapım bulmak diğer tarz filmlere göre kolay değil.Benim beklentilerimin üzerinde çıktı.izleyin derim
Filmin senarist ve yönetmeni Neil Marshall, Dog Soldiers filmiyle de kendinden oldukça söz ettirmişti. The Descent oldukça iyi kurgulanmış bir gerilim filmi. Dog Soldiers filminin de görüntü yönetmeni olan Sam McCurdy, film de karakterlerle empati kurmamızı en iyi şekilde sağlamış. Karakterlerle beraber sıkıştırılmış ve kapatılmışlık duygusunu izleyici de en yoğun şekilde hissediyor. Finalde ise, benzer tarzda ki filmlerle alay edercesine bir nokta koyuyor. Korku filmi ile gerilim filmini karıştırmayanlar için oldukça iyi bir gerilim filmi. Herkese iyi seyirler.
film bence korku dalinda son zamanlarin korku filmleri arasinda yinede ön siralarda yer aliyor.. Korku film sevenlerinin izlemesini tavsiye edebilirim.. benden 8 puan almayi basaran bir film...
bu tarz filmleri seven herkese tavsiye ederim ilk yarıda gerilim ve macera ,ikinci yarıda ise korku ..gerçi bazı yerlerini abartmışlar ama yinede insanı koltuğa kenetleyebilmeyi başarıyor. 10/8