arkadaşlar filmdeki canavarlar bi başka filmde de gösterildi ama gözleri gören versiyonu The Crew (TÜNEL) de.... film güzel akıcı ama bazı yerlerde av ile avcı yer değiştiriyo bu da biraz saçma ama gidecek olan kişiler ses ve görüntü efektlerinden baya zıplayacak gibi görünüyo bu da herkesin filmden beklediklerini tatmin edecek demek..kısaca gidip görün gerilin
ring teki korkuyu beklemeyin ama iyi bir korku filmiydi.daha doğrusu gerilim filmi desek olur bunun için. sesi açık unuttuysanız , yandınız demektir. sonu gerçekten ilginç ve şaşırtıcı. izlenmeye değer bir film. iyi seyirler.
Film konsept olarak kötü idi ama gerilim açısından vasattı. Biraz gerilmek için bişeyler izlemek isteyenler izleyebilir. Başka türlü kesinlikle yaklaşılmaması gereken bi yapım olmuş.
Aslında beğendiğim söylenemez yapmacık karakterler ve ilginç son pek hoşuma gitmedi açıkçası vaktiniz bolsa izleyin yoksa başka filmlere bakın derim...
cd sini aldım bugün izledik...18+ yazıyodu üstünde kesinlikle 7 yaşındaki bi çocukla bile izleyebilirsiniz korku namına hiç bişey yok...iki saatinizi harcayıpta bu filmi izlemeyin
magra yapılarını inceleyen ya da magralarda keşif yapan bir grup insanın basına gelen garip olayları konu alan filmler içinde en gerçekçi ses ve cevre tasvirleri olan etkileyici bir film. not: Filmin sonuda klişe olarak bitirilmemiş olması da güzel olmuş