Açıkçası bir aile filmi olduğunu bas bas bağıran ve buna rağmen yüksek beklentili arkadaşların izleyip de yerdiği film 7 ila 13 yaşında çocuğu olup da ailece izleyebileceğini birçok olumlu mesaj içeren başarılı bir yapıt...görsel efektleri yerinde...oyunculukların başarılı olduğu (özellikle de ben kingsley) hoş bir seyirlik...bu kurmaca dünyadaki ingiliz uşağı ve ingiliz asil bayanı çok tuttuğumu da söylemeliyim...benzer ajan karakterlerinin hoş bir parodisi olmuş, yukarıda anlattığım aile profiline dahil değilseniz yaklaşmayın bile! İyi seyirler
filmi hiç izlemeyin vaktiniz boşa gitmesin..bunlar işin cılkını iyice çıkardı.hangi oyun ,çizgi film olursa filmini yapıyorlar .. bu film yanlış seçim ..
eskiden thundercats die bi çizgi film wardi onun filmini yapın allah askına.yetkililer lutfen hollywood a iletin bunu.thunder-thunder-thundercats diolardi toplanıyolardi