fena bir film değil oyuncular kaliteli fakat biraz kısa bir film daha uzun olabilirmiş insanın içini acan bir film sürekli sahilde geçmeside güzel sonu biraz karışık olmuş ve bencede güzel olmuş seyirlik bir film...
Hollywood'tan her sene kış aylarında tropikal adalarda geçen bu tür komedi-suç filmleri çıkar.Ama ''The Big Bounce'' bunların en özensiz ve sıradan olanlarından.Konusunu anlayabilmiş olan var mıdır merak ediyorum.
filmde süpriz olayının suyunu çıkarmışlar.izlemekle büyük hata yaptım.morgan freeman ın böyle kötü bir filmde oynamasına çok üzüldüm.inanın flmin konusunu bile anlayamadık.hala neyin peşindeler hiç bilemedik.anlamsızca film aniden bitti.kısaca söylemek gerekirse film inanılmaz kötü
Oldukça başarılı oyunculardan kurulu, kimin kimin tarafında olduğu belli olmayan bir soygun filmi. Komedi yanı da zayıf olsa da bazı yerlerde ekndini gösteriyor. Film boyunca sürprizlerin de sonunun gelmediğini de unutmamak lazım. Boş bir film olmasına rağmen, keyifli bir akşam geçirmek için izlenebilir.
evet gerçektende öyle filimin oyuncuları gerçekten iyi ama filim çok vasat ve çok şaşırdım morgan freeman nası böyle bir filimde oynamış ve rolüde hiç yakışmamış komedi filimi gitmemiş bencede izlenilcek bir filim deyil
Genelde her filimn akkını vermekten yanayımdır ancak bu film tek kelimeyle kötü...sonunu zorla bekleyebildiğim, az çok piyasada kendini kabul ettirebilmiş Morgan Freeman, Owen Wilson, Charlie Sheen gibi oyuncuları harcamaktan çekinmemiş ve onların belki de en kötü oyunculuğunu çıkarmış olan filmin tek izlenebilir deniecek kısmı görselliği...kumsallar, plajlar, bikini içinceki kızlar başka da bir şey yok zaten, açıkçası filmi bir tarza dahi sokamadım macera desen değil, komedi desen değil, romantik desen değil...yazık oldu bir buçuk saatime...